avant palvelu

Yksi kone hoitaa monta työtä

Oli kyseessä raparperien istutus tai pientalon rakennusprojekti, Avantpalvelu Oy löytää sinulle sopivan ratkaisun. Avant Tecnon korkealuokkaiset työkoneet lisävarusteineen soveltuvat niin urakka- kuin yksityiskäyttöön. Vuokrakonekantaa täydentävät lisälaitteet mahdollistavat monipuolisten töiden hoitamisen, ja yrittäjät Juha Väyliö ja Petri Kähkönen kertovat voivansa räätälöidä asiakkaan käyttöön sopivan kokonaisuuden, jolloin yhdellä koneella voi suorittaa useampia työvaiheita. Innovatiivisuus on vahvuus; kokeilemalla eri kone- ja lisälaitekombinaatioita on kehitetty yhä nopeampia tapoja selvitä suuremmasta urakasta.

Kotimaisen Avant Tecnon koneet ovat laadultaan vastanneet Väyliön vaatimuksiin; ne sopivat eri käyttökohteisiin ja lisälaitteet on helppo kiinnittää. – Mahdollistamme vaivattoman tavan tehdä töitä, ilman että piha täyttyy useammalla työkoneella, Väyliö toteaa. Hän aloitti tomintansa omassa autotallissaan yhden koneen voimin. Kolmen vuoden aikana työkoneiden määrä on kasvanut yhdeksään ja toimipaikat kahteen. Raision toimipisteen lisäksi Motorshop Nokia hoitaa Tampereen alueen huolto- ja vuokraustoimintaa.

Avantpalvelun huoltotoiminta pelastaa työmaan aikataulun korjaamalla hajonneen koneen ja korvaamalla sen toimivalla. – Haemme koneen asiakkaan pihasta ja viemme sen korjattuna takaisin. Tarvittaessa voimme vuokrata väliaikaisen koneen käyttöön, jotta työt voivat edetä.

Vuokrausliike palvelee tosiaan kaikkia, jotka kaipaavat jotain muuta kuin lapiota ja kottikärryjä. Koneet soveltuvat viherrakentamiseen, pihatöihin, rakennusurakoihin sekä moneen muuhun. – Monipuolisuus on ehdottomasti valttimme, Väyliö kertoo.