Sinä kerrot – me kirjoitamme!

”Kaikki sai alkunsa talomme sisällä toimivasta lehdestä.”

Idearikkaat kiinteistönvälittäjät hyödynsivät Euroopassa menestynyttä tapaa markkinoida myytäviä kohteita printtimediassa tyylikkäästi. Ajatuksena oli toteuttaa jotain ihan uutta ja erilaista Suomessa ja näin ollen erottua kilpailijoista sekä saada vahvaa näkyvyyttä!
Kaikki sai alkunsa talomme sisällä toimivasta lehdestä, jota jaettiin asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille. Myöhemmin yhteistyökumppanit alkoivat myös kiinnostua markkinoinnin mahdollisuudesta lehtemme kautta, joten päätimme perustaa Unelmien Kodit lehden ja samalla 2013 syntyi lehdelle ihan oma yhtiönsä Solid House Marketing Oy.

Tänä päivänä lehti toimii asumisen ja rakentamisen erikoislehtenä, nimellä Solid House Magazine. Se käsittelee aihealueeseen liittyviä ajankohtaisia teemoja, kuten rakentamista, kiinteistönvälitystä, sisustamista jne. Tarkoituksemme on luoda yhteistyösuhteita sekä modernia markkinointia alan yrityksille, on heidän tavoitteenaan sitten uusasiakashankinta tai yhteistyöverkoston kasvattaminen.


Tiffany Sanzone

Intohimoni on uusissa projekteissa! Olen työskennellyt erilaisen myynnin sekä markkinoinnin parissa kohta 7 vuotta ja sitä kautta huomannut, mitä enemmän kertyy kokemusta sen suuremmalta maailma ja erilaiset mahdollisuudet näyttävät, vain mielikuvitus on rajana toteuttaa uusia innovaatioita. Uskon tiimityöskentelyn olevan avain tulevaisuuden rakentamiselle ja työskentely yhdessä kohti päämääriä luo vahvuutta. Ystävät kuvailevat minua toimeliaana, positiivisena persoonana, jonka aika ei kuulemma käy pitkäksi.


Sanna Lehtosaari

Olen Sanna Lehtosaari, yksi Solid House Magazinen reporttereista. Omistan luontaista uteliaisuutta ja pidän tilanteista, joissa saan mahdollisuuden oppia ja tutustua uusiin asioihin sekä ihmisiin. Kokeilunhaluni vie minut välillä mitä erikoisimpiinkin tilanteisiin. Olen ylpeä kolmen lapsen äiti ja vapaa-aikani kuluu lasten iloisissa touhuissa. Nautin perheeni kanssa matkustelusta, luonnossa liikkumisesta ja urheilusta. Pitkäjänteisyyteni on minun vahvuus ja tiimityössä olen parhaimmillani. Minut tunnetaan porukkamme pienenä ja pirteänä ”pikkumyynä”.


Tiina Vikberg

Hei olen Tiina Vikberg, Solid House Magazinen ”uutisnälkäinen” reportteri. Rakentamiseen, remontointiin, asumiseen ja sisustamiseen liittyvät asiat ovat aina kiinnostaneet minua ja ovatkin vuosien varrella tulleet tutuiksi. Jokaiselta oman alansa ammattilaiselta oppii aina uutta ja se tekee tästä työstä erittäin mielenkiintoisen sekä tietysti on mukavaa tavata uusia ihmisiä. Vapaa-aikani kuluu hevostellessa ja koirani kanssa touhutessa.


Emilia Lehtilä

Olen Emilia Lehtilä, Solid House Magazinen utelias reportteri. Tutustun mielelläni uusiin sekä eri aloilla työskenteleviin ihmisiin ja työnhedelmä onkin joka päiväinen uuden oppiminen. Olen kahden pienen lapsen äiti ja lisävauhtia kotona tuovat myös kaksi nelijalkaista pikkuystävää. Vahvuuteni löytyy ehdottomasti sosiaalisista taidoista, jota välillä ei malttaisikaan hillitä.


Tiina Palkén


Linda Tuominen

Taloon tultuani olen oivaltanut, että työpäivän voi oikeasti aloittaa mielellään. Saatuani aikanaan muotoilijan paperit kouraan alkoivat mainonta ja graafinen suunnittelu vetää magneetin lailla kehittyvää muotoilijaidentiteettiäni puoleensa. Ja tässä sitä ollaan, graafikkona ainutlaatuisen mahtavassa tiimissä. Nautin siitä, että työ on vaihtelevaa. Tällä istuimella olen päässyt tutustumaan eri alojen yrityksiin ja tarinoihin yritysten takana. Toisinaan ideointi ja visuaalinen työ vaativat kypsyttelyä ja kupposen kahvia. Joskus taas päivät sujuvat vauhdikkaasti. Pääasia on, että keskittyy tekemään oikeita asioita oikeassa järjestyksessä.


Madeleine Berner

Olen eläinrakas helsinkiläinen, joka nauttii erityisen paljon omien mäyräkoirien kanssa harrastamisesta. Tältä todelliselta ”turbonäppi”-toimittajalta ei mene sormi suuhun haastavimpienkaan projektien parissa. Tapanani on hoitaa asiat pilke silmäkulmassa, jolloin pienet vastoinkäymisetkään eivät hetkauta.


Johanna Dahlgren

Olen Johanna Dahlgren, Solid House Magazinen toimittaja. Kirjoittajana pyrin olemaan rohkea ja selkeä, tyyliäni voisikin kuvailla rennon asialliseksi. Pyrin tuomaan teksteissä esille omaa innostustani, asiasisältöä tietenkään unohtamatta. Vapaa-ajallani luen paljon kotimaista kirjallisuutta, nautin hyvästä ruoasta ja viinistä ystävien seurassa. Haluan aina oppia jotain uutta ja haastaa itseäni, ystäväni kuvailevatkin minua hieman yllytyshulluksi.


Henna Keränen

Olen 22-vuotias venäjän kielen ja kirjallisuuden yliopisto-opiskelija Helsingistä. Kirjoittaminen on aina ollut minulle luonteva tapa ilmaista itseäni ja on hienoa päästä kartuttamaan siihen liittyvää osaamista myös erilaisten töiden kautta. Vapaa-ajalla uppoudun mielelläni venäläisen kirjallisuuden maailmaan, käyn baletissa tai kiertelen taidenäyttelyissä. Uskon vahvan kiinnostukseni kulttuuriin ja erityisesti kirjallisuuteen tukevan myös omaa kirjoitustyötäni. Lisäksi olen innokas leipoja ja parhaiten rentoudunkin testailemalla uusia reseptejä ja kutsumalla ystävät luokseni kakulle ja teelle.


Mia Heiskanen