PJ Yrjölä_solidhouse_web

Huolettoman ikkunaremontin monet hyödyt

pj yrjölä 190X57pxLisätietoja yrityksestä: www.pjyrjola.fi

 

Talot eivät nuorene eikä niiden arvokaan kasva, jos niitä ei huolla. Olisiko siis vihdoinkin aika toteuttaa ikkunaremontti? Lisäät sillä asumismukavuutta ja säästät rahaa pienemmällä energiakulutuksella samalla kun nostat talosi arvoa.

PJ. Yrjölä Oy on ikkuna- ja ulko-oviremontteihin erikoistunut yritys, jonka kokonaisvaltainen palvelu on miellyttänyt asiakkaita jo vuosia. Laadukkaana ja täsmällisenä toimijana tunnettu remonttiliike tekee lisäpalveluna uusia ulkokuoria ja pienempiä sisäremontteja saneerauskohteissa. Yrittäjä Pauli Yrjölä kertoo, että saneerausrakentaminen on huipussaan ja remontoitavaa riittää.

– Nyt kun uudisrakentaminen ei vedä, on kannattavaa teettää remontteja. Hyvää työvoimaa on hyvin saatavilla ja materiaalitkin saa nopeasti, hän kertoo. Silti hän on huomannut, että ihmiset jostakin syystä aristavat ikkunaremontteja. – Ihmiset saattavat luulla, että ikkunaremontti kestää kaksi viikkoa, jona aikana koko talokin on aivan sekaisin. Tosiasiassa pyrimme hoitamaan koko remontin päivässä niin, että vähintään talon sisältä kaikki olisi siinä ajassa kunnossa ja siistiä, jotta asukkaille ei aiheutuisi sen enempää haittaa.

PJ Yrjölä_solidhouse_2_webTaloon sijoitettu raha näkyy sen arvossa

Suomessa talojen huolto on Yrjölän arvion mukaan jäänyt hieman huonommalle tolalle ja niihin ei aina muisteta panostaa. – Jos esimerkiksi mietimme autoa sijoituksena, niin vaikka sitä hoitaa ja huoltaa säännöllisesti, sen arvo vain laskee ja rahat menevät Kankkulan kaivoon. Talon kanssa tilanne on päinvastainen. Kaikki siihen sijoitettu raha lisätään sen arvoon.

Näin ollen ikkunaremonttiin sijoitetut rahat eivät myöskään häviä ilmaan, vaan siirtyvät seinälle kiinteistön arvoa korottamaan. Sen lisäksi uudet ikkunat parantavat käyttö- ja asumismukavuutta sekä tuovat energiasäästöä. – Ikkunoiden lämpöarvot paranevat koko ajan ja kun mietitään nykyisiä sähkönsiirtohintoja, säästö on yhä merkittävämpi. Niin kauan kun sähkön hinta ei laske, lämpö- ja rahahyöty kasvaa vuosi vuodelta.

Valitse oikea ammattilainen työhön

Kotitalousvähennyksellä ja PJ. Yrjölän tarjoamilla joustavilla rahoitusvaihtoehdoilla pääsee jo mukavasti kiinni remonttiin ilman, että se tuntuu mahdottoman suurelta sijoitukselta. Yrjölä varoittaa kuitenkin kaikkia valitsemaan remonttiliikkeen huolella, sillä jos tekijä ei hoida velvoitteitaan ei asiakas myöskään saa kotitalousvähennystä. – Kaikenlaisia kauhutarinoita on kuultu, joten kannattaa tutustua yrityksen toimintaan esimerkiksi asennusnäyttöjen kautta. Niitä mekin pidämme paljon laajalla alueella ympäri Suomen. Niihin voi tulla kysymään mitä remontti käytännössä pitää sisällään ja vähän seuraamaan töitä. Netin keskustelupalstat ovat kuitenkin vihoviimeinen paikka, mistä kannattaa hakea tietoa. Sitä en suosittele kenellekään.