Talonmiespalvelu-web

Kiinteistöhuoltoalalla palvelualttius ratkaisee

talonmiespalvelu määttä 190X57px

Lisätietoa yrityksestä: www.talonmiespalvelumaatta.fi

 

Asiakaslähtöinen palvelumalli on kantanut Salossa ja Halikossa toimivaa kiinteistöhuoltoyritystä jo yli kymmenen vuoden ajan. Seuraava luonteva askel liittyy toiminta-alueen laajentamiseen.

Talonmiespalvelu A. Määttä Oy on toiminut Salon ja Halikon alueella jo vuodesta 2004 saakka. Kiinteistöhuollon palveluita sekä taloyhtiöille, yrityksille että yksityisille kattavasti tarjoava firma palkittiin viime vuonna myös Vuoden yrittäjä-tunnustuksella Halikon yrittäjien toimesta.

Vaativa asiakaspalveluala

Yrityksen palvelutarjontaan kuuluvat niin katujen harjaukset, lumen­auraukset kuin myös pienemmän mittakaavan talonmiehen työt aina lampunvaihdosta alkaen. – Usein työssä törmää alan sosiaaliseen ulottuvuuteen, kun muiden hommien ohella täytyisi ehtiä myös juttelemaan ihmisten kanssa, toteaa yrityksen toimitusjohtaja Asko Määttä.

Palvelualttius lienee kuitenkin suurin yksittäinen tekijä yrityksen menestyksessä. Vaikka asiakkaiden vaatimukset ovat kasvaneet, pyrkii Talonmiespalvelu A. Määttä hoitamaan aina kaiken mistä on sovittu ja mielellään vielä saman päivän aikana. Joskus se tosin tarkoittaa pitkää työpäivää – ainakin yrittäjälle itselleen, joka saattaa lähteä liikkeelle jopa neljän aikaan aamusta.

Neuvoja kiinteistöhuoltofirman valintaan

Ainakin Salon ja Halikon alueelle on viime aikoina perustettu paljon uusia yhden miehen kiinteistöhuoltofirmoja, mikä luonnollisesti lisää alan kilpailua. Toisaalta se saattaa vaikeuttaa myös asiakkaan roolia pätevää toimijaa valittaessa. – Kiinteistöhuoltofirmaa etsittäessä on hyvä kiinnittää huomiota ainakin siihen, kuinka pitkään yritys on toiminut alalla, ja kuinka hyvin siellä tunnetaan nykyajan tekniikkaa, Määttä neuvoo. – Kuten monessa muussakin asiassa, halvin ei ole yleensä se parhain vaihtoehto, hän jatkaa.

Tavoitteena Turku

Talonmiespalvelu A. Määtän suunnitelmana on suunnata seuraavaksi myös Turkuun. – Olen harkinnut sitä pitkään ja nyt ajatus tuntuu viimein ajankohtaiselta, Määttä kertoo. Toiminta-alueen laajentaminen vaatii paljon, sillä myös uuteen toimipisteeseen täytyy investoida kalustoa ja työvoimaa. – Kattavan kaluston hankinta on suurimpia menoeriä. Harva tulee ajatelleeksi, kuinka paljon konekantaa kiinteistöhuoltoyrityksen pyörittäminen todella vaatii, Määttä toteaa.