vuokrakaluste_solidhouse_web

Kalustus joka tilanteeseen

2000-luvun alussa perustetun Lounais-Suomen Vuokrakaluste Oy:n siistit vuokrakalusteet ovat helpottaneet monen asiakkaan tapahtuman järjestämistä. Aluksi kalusteita vuokrattiin vain Nokian käyttöön, mutta pikkuhiljaa mukaan tuli lisää yritystapahtumia. Tänä päivänä Lounais-Suomen Vuokrakaluste Oy:n asiakkaita ovat erilaiset yritykset, ravintolat ja kokoustilat Helsinki-Tampere-Turku -akselilla. Kesäisin myös yksityisasiakkaiden määrä kasvaa. Yrityksen laajasta kalustevalikoimasta löytyy kaikki tarvittava aina pöydistä ja tuoleista telttoihin ja kristallikruunuihin asti. Euroopasta ja Suomesta tulevat kalusteet ovat laadukkaita ja niistä pidetään hyvä huoli varastoinnin ja kuljetusten aikana.

Yrittäjä Ari Sirkiän toinen yritys, Tapahtumallinen Oy, tukee Lounais-Suomen Vuokrakaluste Oy:n toimintaa. Tapahtumallinen Oy on erikoistunut tapahtumien kokonaisvaltaiseen suunnitteluun. – Teemme sitä kautta kaiken muun paitsi cateringin ja järjestyksenvalvonnan. Cateringiin käytämme yhteistyökumppania, Sirkiä selventää.

Lounais-Suomen Vuokrakaluste Oy on tunnettu hyvästä palvelustaan ja pienestä, erittäin osaavasta henkilökunnastaan. Yli 40 vuotta alalla toimineella Sirkiällä on takanaan jo päälle 6 000 tapahtuman järjestämistä. Vaikka tietotaitoa ja näkemystä löytyy enemmän kuin monella muulla alan toimijalla, Sirkiä ei koe vieläkään olevansa täysin valmis: – Vaikka tätä työtä on tehnyt kuinka kauan, aina oppii uutta. Jokainen tapahtuma ja tila on erilainen, ja se pitää päivät virkeänä.