rauman-kylmärakenne-web

Valmistaudu kesähelteisiin oikealla viilennysjärjestelmällä

Rauman Kylmärakenne Oy on nimensä mukaisesti erikoistunut kylmälaitteiden myyntiin, asennukseen, huoltoon ja korjaukseen. Toiminta on hyvin levittäytynyt laajalle toiminta-alueelle tarjoten palvelua yksityisille, yrityksille ja teollisuuteen. Kotitaloudet hyötyvät Rauman Kylmärakenteen kotikylmiöistä sekä lämpö-, ilmalämpö- ja maalämpöpumppuratkaisuista. Teollisuuteen yritys tarjoaa kaikkia kylmälaitteita, oli kyse sitten tilan tai koneen jäähdyttämisestä. Palvelut ovat myös erittäin kysyttyjä eri myymälöissä ja ravintoloissa.

Kevään edetessä kannattaa valmistautua kesän helteisiin hyvissä ajoin miettimällä sopivaa jäähdytysratkaisua. Ilmalämpöpumpun hyödyistä voi esimerkiksi nauttia vuoden ympäri tilaamalla niin lämmittävän kuin jäähdyttävän ominaisuuden siihen. – Ilmalämpöpumppuja on ollut markkinoilla jo 20 vuoden ajan, mutta noin kymmenen vuotta sitten ne ovat yleistyneet kotitalouksissa. Trendinä ne ovat edelleen hyvinkin pinnalla ja itse asiassa moni kiinteistö on vielä ilman tällaista lämmitysmuotoa, Teemu Leikkainen kertoo. – Järjestelmä tuo talvella lämpöä ja viilentää kesällä lisäten asumismukavuutta. Toki voimme myös asentaa laitteita pelkästään viilentämään tai lämmittämään tiloja, Riitta-Liisa Leikkainen täydentää.

Rauman Kylmärakenteen toiminta keskittyy lähinnä Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueelle. Asiakaspalvelun kulmakivi muodostuu huoltosopimuksista, jotka yritys tekee asentamilleen laitteilleen. Näin asiakkaan ei erikseen tarvitse huolehtia laitteen tarkastuksista tai kunnosta. – Katsomme laitteet vähintään kerran vuodessa läpi ja puhdistamme ne huolellisesti. Kohteesta riippuen voimme tehdä huoltoja useamminkin, Teemu Leikkainen kertoo. – Päivystämme 24/7, jotta asiakkaamme saisivat nopeasti apua ongelmatilanteissa. Hoidamme asiat mahdollisimman hyvin ja kerralla kuntoon, Riitta-Liisa Leikkainen painottaa.