Sähköneliö toimittaa kaiken savunpoistoon tarvittavan.

Onko kiinteistösi savun­poisto kunnossa?

Savunpoisto on tärkeä osa kiinteistön paloturvallisuutta, ja sen  toimivuudesta vastaa kiinteistön omistaja. Mikä on sinun kiinteistösi tilanne?

Tulipalon sattuessa oikein hoidetut savunpoistoratkaisut turvaavat ihmisten poistumisen rakennuksesta, rajoittavat palon leviämistä sekä poistavat palokaasut ja kuuman ilman palotilasta. Savunpoistossa on monessa kiinteistössä ongelmia turhankin paljon.

Velvollisuus säännölliseen, laitteiston valmistajan huolto-ohjelman mukaiseen kunnossapitoon ja tarkastuksiin tulee pelastuslaista, ja siitä on usein maininta myös vakuutusyhtiöiden suojeluohjeissa. On hyvä muistaa, että savunpoistojärjestelmän toimivuudesta vastaa aina kiinteistön omistaja tai haltija.

– Siksi onkin tärkeää, että järjestelmä huolletaan vuosittain ammattilaisen toimesta, Sähköneliön myyntipäällikkö Jussi Myllylä muistuttaa.

Koko järjestelmä yhdestä paikasta

Sähköneliö toimittaa kaiken savunpoistoon tarvittavan.

– Kun kiinteistössä on tarve varautua tulipalossa syntyvän savun poistamiseen, tarjoamme siihen koko paketin suunnittelusta käyttöönoton jälkeisiin huoltopalveluihin saakka. Savunpoistoikkunat, -luukut ja -puhaltimet toimitamme myös asennettuina ja käyttöönotettuina sähkötyöt mukaan lukien.

Asiakas saa siis meiltä näppärästi kokonaistoimituksen yhden luukun periaatteella. Laadukas BestSes-savunpoistoratkaisu räätälöidään myös aina kohteen mukaan.