Sisärakenne Topset on erikoistunut sisärakentamiseen, kuten sisäkattoihin ja seiniin sekä asennus- ja puusepäntöihin, mutta sen palveluihin kuuluvat myös erikoisseinäverhoukset, akustoinnit sekä lasiväliseinäjärjestelmien asennus.

Sisäpiirin porukkaa

Sisärakenne Topset on luotettava kumppani, joka tarjoaa monipuolisia sisärakentamisen palveluita yli 20 vuoden kokemuksella.

Vaikka Sisärakenne Topset on nuori, vasta kolmen vuoden ikäinen yritys, on sen toimitusjohtajalla Timo Issakoffilla ja muilla työntekijöillä jo yli 20 vuoden kokemus rakennus- ja sisäkattoalalta. Nimensä mukaisesti Sisärakenne Topset on erikoistunut sisärakentamiseen, kuten sisäkattoihin ja seiniin sekä asennus- ja puusepäntöihin, mutta sen palveluihin kuuluvat myös erikoisseinäverhoukset, akustoinnit sekä lasiväliseinäjärjestelmien asennus.

– Rakentamisen kautta ovat sittemmin tarjontaamme tulleet myös julkisivulevytykset eli kuitusementtilevyt ja niiden asennukset, Issakoff avaa.

Sisärakenne Topset operoi emoyhtiönsä lisäksi kahden tytäryhtiön voimin, joita ovat Topset Pohjanmaa ja Sisärakenne Topset Turku. Viimeisimpänä yritys on perustanut rakennustoimisto Topsetin, jonka alla yritys tarjoaa julkisivujen levytyksiä ja verhouksia sekä väliseinätöitä. Myös kalusteasennukset, saunat ja sisustustyö kuuluvat Topsetin toiminta-alueeseen.

– Tavoitteenamme on, että pystyisimme tarjomaan rakennusliikkeille kaiken tarvittavan samasta talosta, ja tätä yleensä toivotaankin. Asiointia helpottaa myös merkittävästi  se, että asiat voidaan hoitaa suoraan yhden toimittajan ja henkilön kanssa, Issakoff kertoo.

Palveluja ympäri Suomen

Topsetin kotipaikka on Kangasalla, mutta yritys on levittäytynyt laajalti ympäri Suomea, kuten Pirkanmaalle, Helsinkiin sekä Pohjanmaalle ja Turkuun.

– Turun ja Tampereen alueella rakennetaan tällä hetkellä aktiivisesti, ja olemme saaneetkin erittäin hyviä kohteita näille alueille jo tälle vuodelle, Issakoff toteaa.

Topset tarjoaa palveluita ensisijaisesti rakennusliikkeille, kaupungeille, kunnille sekä taloyhtiöille, mutta myös yksityiset asiakkaat kuuluvat yrityksen asiakasryhmään.

Sisärakenne Topsetin vahvuus sisärakentamisen ammattilaisena liittyy sen pitkään kokemukseen alalta, mutta Issakoff painottaa erityisesti asiakaspalvelun ja pitkäaikaisten kumppanuussuhteiden tärkeyttä.

– Kokemuksen lisäksi tuotteiden ja palveluiden innovatiivisuus sekä korkealuokkainen asiakaspalvelu ovat olleet alusta lähtien meidän tärkeimpiä toimintaperiaatteitamme. Meille on olennaista, että emme käy vain tekemässä yhtä keikkaa, vaan myös seuraavankin. Tilaajalle täytyy aina jäädä hyvä mieli palveluistamme.

Tämän Topset pyrkii varmistamaan pitämällä henkilökunnan ammattitaidosta hyvää huolta koulutusten avulla sekä tutustumalla uusimpiin alan materiaaliratkaisuihin.