Raisiolainen Rakennuspalvelu WoodHouse Oy toteuttaa asiakkailleen vaativammatkin omakotikohteet avaimet käteen -periaatteella.

Unelmia toteuttamassa

www.woodhouse.fiRAKENNUSPALVELU_WOODHOUSE_160

 

Raisiolainen Rakennuspalvelu WoodHouse Oy toteuttaa asiakkailleen vaativammatkin omakotikohteet avaimet käteen -periaatteella. 

Vuonna 2012 perustetun Rakennuspalvelu WoodHouse Oy:n taival alkoi alunperin pienistä projekteista, mutta nykyisin referenssilistalta löytyy muun muassa uudiskohteita, julkisia tiloja, saneerauskohteita sekä LVI-töitä. Eritoten yritys on keskittynyt arkkitehtien suunnittelemien yksilöllisten kotien rakentamiseen.

– Ensimmäinen projektimme oli autotalli. Maantieteellisesti niistä ajoista ei kyllä olla tultu kovin pitkälle, sillä nykyinen rakennuskohteemme sijaitsee vain viiden tontin päässä, toimitusjohtaja Tommi Mäkinurmio naurahtaa.

Toteutamme asiakkaille omakotitaloja yleisimmin avaimet käteen -periaatteella.

Muussa mielessä ero nykyprojekteihin on kuitenkin huima. Haastattelua varten olemme saapuneet WoodHousen urakoiman hulppean omakotitalon työmaalle. Sirkkelit laulavat ja vasara paukkuu taustalla. Toimitusjohtaja katselee tyytyväisenä työn etenemistä. Vieressä on yrityksen laskutuspuolesta vastaava Katja Mäkinurmio. Molemmat ovat kaiken keskellä kuin kotonaan.

– Toteutamme asiakkaille omakotitaloja yleisimmin avaimet käteen -periaatteella. Niin puu-, tiili-, harkko- kuin betonielementtitalotkin löytyvät tarjonnastamme. Toisinaan asiakkaat haluavat tehdä osan työstä itse. Me pystymme tällöinkin sopeutumaan ja voimme tarjota valmiusasteen juuri sen mukaan, mitä asiakas haluaa.

Kokonaisvaltaista palvelua

Tällä hetkellä Rakennuspalvelu WoodHouse Oy työllistää seitsemän henkilöä. Työporukkaan kuuluvat muun muassa oma putki- ja ilmanvaihtomies. Lisäksi WoodHouse on saanut vuosien aikana kerrytettyä luotettavat yhteistyökumppanit aina arkkitehdeista rakennesuunnittelijoihin.

– Projekti alkaa yleensä siitä, että asiakas on hankkinut tontin, siitä eteenpäin pystymme tarjoamaan kauttamme aivan kaiken. Siinä on paljon edessä ennen kuin päästään itse taloa tekemään,  Tommi Mäkinurmio selventää.

Avainlippu laadun takeena

Yrityksen lähtökohtana on aina ollut, että työt pitää hoitaa laadukkaasti ja viimeisen päälle hyvin. Tasokkaan työn avulla asiakassuhteet säilyvät hyvinä ja taataan jatkuvuus. Yrityksenä WoodHouse luottaa paikalliseen laatuun, ja siitä kertoo myös avainlippumerkki.

– Meille on tärkeää, että työntekijät ja alihankkijat ovat lähialueilta. Se vain on se meidän juttu, toimitusjohtaja selventää.

Mäkinurmio listaa WoodHousen vahvuuksiksi työntekijät ja sen, että kaikki hoidetaan aina alusta loppuun samalla työporukalla. Myös se, että yritysjohtoa myöden kaikki ovat työmaalla, kertoo sitoutumisesta.

– Teemme tätä työtä intohimoisesti ja olemme saaneet yritykseemme erittäin ammattitaitoiset työntekijät. Tyytyväinen asiakas sekä työn laatu ovat meille merkittävimpiä arvoja, jotka ohjaavat päivittäistä toimintaamme, Mäkinurmiot toteavat.