Forssan Hälytinpalvelun asiakaskunta koostuu yksityisistä mökki- ja omakotiasukkaista, yrityksistä, taloyhtiöistä, teollisuuden toimijoista ja kunnista aina viranomaisiin saakka.

Turvajärjestelmällä vältät ongelmat

www.halyttimet.fiHALYTINPALVELU_160

 

Forssan Hälytinpalvelun asiakaskunta koostuu yksityisistä mökki- ja omakotiasukkaista, yrityksistä, taloyhtiöistä, teollisuuden toimijoista ja kunnista aina viranomaisiin saakka.

– Toteutamme viimeaikoina selkeästi yleistyneitä kameravalvonnan ratkaisuja, murto- ja palohälytinjärjestelmiä, kulunvalvontaa, laitehälytysjärjestelmiä sekä luonnollisesti näihin liittyviä sähkötöitä, integrointeja, korjauksia ja asennuksia, summaa Forssan Hälytinpalvelun Jorma Lehtinen.

Lehtisellä riittää käytännön tuomaa kokemusta, sillä hän on toiminut alalla 80-luvun alkupuolelta asti. Oma yrityskin on toiminut jo vuodesta -92 lähtien. Ala on hänen mukaansa houkutellut erilaisia yrittäjiä, ja toimintatavat ovat olleet sen myötä kirjavia. Vuodenvaihteesta asti voimassa ollut poliisihallituksen kontrolloima turvallisuusalan elinkeinolupa on onneksi tarjonnut ratkaisun ongelmaan. Luvanvaraiset toimijat ja näiden vastuuhenkilöt takaavat luotettavan palvelun ja laitteiston.

Ammattilainen kartoittaa kohteen aina kunnolla ja tekee suunnittelun vasta sen jälkeen.

– Sopivimmilla laitteilla on yleensä luotettava maahantuoja, takuu kunnossa ja ne ovat olleet markkinoilla jo jonkin aikaa. Hyvä ja halpa eivät välttämättä kulje käsi kädessä, Lehtinen toteaa.

Forssan Hälytinpalvelu tekee turvasuunnitelman ja lopullisen toteutuksen aina asiakkaan kannalta oleelliset yksityiskohdat huomioiden. Lehtinen ei näe sijaa sen paremmin ylimitoitetuille järjestelmille kuin nimellisille ratkaisuillekaan.

– Ammattilainen kartoittaa kohteen aina kunnolla ja tekee suunnittelun vasta sen jälkeen. Lopullisiin ratkaisuihin voivat vaikuttaa useat tekijät kohteen sijainnista ja asiakkaiden päivittäisistä rutiineista aina lemmieläimiin sakka.