Riihimäellä toimiva perheyritys Hämeen Vuokrakone Oy on vuodesta 2006 lähtien palvellut pieniä rakennusliikkeitä ja kuluttaja-asiakkaita vahvalla asiantuntemuksella ja joustavalla asenteella.

Joustavaa vuokrauspalvelua

www.hameenvuokrakone.fihameenvuokrakone_160

 

Riihimäellä toimiva perheyritys Hämeen Vuokrakone Oy on vuodesta 2006 lähtien palvellut pieniä rakennusliikkeitä ja kuluttaja-asiakkaita vahvalla asiantuntemuksella ja joustavalla asenteella. Erityistä kiitosta yritys on saanut laajoista aukioloajoistaan sekä palvelualttiudestaan.

− Eräällä asiakkaallamme hajosi heille räätäilöity laite juuri h-hetkellä. Ajoimme maahantuojan varaosavarastolle, etsimme sieltä tarvittavat osat ja kasasimme laitteen. Toimitimme korjatun laitteen asiakkaalle, ja he saivat oman toimituksensa vastoinkäymisistä huolimatta ajoissa liikkeelle, kertovat Hämeen Vuokrakone Oy:n omistajat Sami ja Susanna Aaltonen eräästä mieleenpainuvimmasta projektista.

Vaikka rakennuskoneiden vuokraukseen ja myyntiin erikoistuneen yrityksen laitevalikoima on jo nykyiselläänkin varsin laaja, tulevaisuudessa koneiden repertuaaria ja määrää halutaan kasvattaa vielä entisestään. Tällä hetkellä rakennuskoneiden lisäksi yrityksen valikoimasta löytyy laitteita myös kiinteistönhuoltoon, muun muassa puutarhanhoitokoneita sekä tekstiilipesuri.

− Tilaamalla saa kaikkea, mutta hyllystä löytyy jo paljon valmiiksi, vinkkaa toimitusjohtaja Sami Aaltonen.

Hämeen Vuokrakone Oy tarjoaa  vuokrauspalvelua asiakkailleen arkisin 7−17 ja lauantaisin 9−13. Laitteiden toimitusalue on pääsääntöisesti Riihimäki ja sen kehyskunnat, mutta resurssien puitteissa yritys toimittaa laitteita pidemmällekin. Sami ja Susanna Aaltonen toivottavat asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi Riihimäelle.

− Annamme erittäin mielellämme käyttöopastusta laitteisiin ja autamme myös omatoimirakentajia löytämään heidän tarvitsemansa koneen tai ohjaamme oikealle taholle.