Hausjärven Oitissa Riihimäen kupeessa sijaitsevan Mattopalvelu Liljavirta Oy:n toiminta on keskittynyt mattoihin jo yli 20 vuotta.

Mattosi antaa ensivaikutelman

MATTOPALVELU_LILJAVIRTA_160www.mattopalvelu.fi

 

Mattopalvelu Liljavirta Oy tarjoaa mattoihin liittyvät palvelut kattavasti pesusta suunnitteluun ja myynnistä  kuljetuksiin. 

Hausjärven Oitissa Riihimäen kupeessa sijaitsevan Mattopalvelu Liljavirta Oy:n toiminta on keskittynyt mattoihin jo yli 20 vuotta. Toimitusjohtaja Markku Liljavirta tietää alan yksityiskohtaisesti, sillä hän on ollut mukana alun perin isänsä aloittamassa yrityksessä jo vuodesta -91 saakka.

– Matto on monelle yritykselle oikeastaan aika pieni, mutta varsin näkyvä investointi, johon satsaaminen kannattaa, hän toteaa.

Matot ovat useimmille meistä arkipäiväinen asia, johon harva osaa kiinnittää huomiota. Tämän johdosta Liljavirran yhtiö tarjoaa ammattilaisen otteella kokonaisvaltaisesti ja ympäristöystävällisesti kaikki mattoalaan liittyvät palvelut ainoana Suomessa.

– Tarjoamme matot ulko-ovelta neukkariin saakka. Meiltä löytyvät omat suunnittelu-, kuljetus- ja huoltopalvelut sekä pesulat. Ja tietysti meillä on myös oma maahantuonti.

Matto on monelle yritykselle oikeastaan aika pieni, mutta varsin näkyvä investointi.

Mutta on Liljavirralla omaakin tuotantoa. Hän on aikanaan ostanut tuulikaappeja varten suunnitellun ritilämattomalliston ja muotit. Yhtiö valmistaa kyseisiä mattoja Pohjanmaalla, josta ne tuodaan koottavaksi ja varastoitavaksi Etelä-Suomeen, ja edelleen myytäväksi ympäri maan.

Koko maan mattoasiantuntija

Vaikka Mattopalvelu Liljavirta Oy pääsääntöisesti palveleekin yritys- ja julkisen sektorin asiakkaita, on asiakaskunnassa myös kuluttaja-asiakkaita, jotka esimerkiksi ostavat ja pesettävät mattojaan yhtiön palvelujen kautta.

– Parhaimman ja pysyvimmän asiakkaan saa sillä, kun katsoo puhtaasti heidän tarpeidensa mukaan. Meidän ideanamme ei ole pelkästään myydä paikkoja täyteen, vaan kartoitamme tarkkaan asiakkaan lähtökohdat ja suunnittelemme niiden pohjalta palvelukokonaisuuden. Koitamme aina tarjota vähän enemmän, mitä lupaamme, Liljavirta kertoo.

Kattavan jälleenmyyjäverkoston avulla Mattopalvelu Liljavirta Oy on pystynyt  suuntaamaan mattojen myynnin koko Suomen alueelle. Pesu-, vuokraus- ja kuljetuspalveluita taas on pyritty tarjoamaan lähinnä Etelä-Suomen alueella.

Halpa matto on kallis matto

Laadukas matto on parhaimmillaan sisustuselementti, kuran pesijä ja hyvän akustiikan luoja. Jos ei halua vaivata päätään mattoihin liittyvillä pesu- ja huoltoasioilla, niin kannattaa satsata vaihtomattopalveluun.

– Vaihtomatto alkaa nykyisin olemaan suurimmalle osalle yrityksistä jo varsin tuttu käsite, ja se on tullut jäädäkseen. Asiakas vain tilaa maton, ja sen jälkeen me vastaamme maton kunnosta ja vaihdosta, toimitusjohtaja kertoo.

Kun taas haetaan uniikkeja ratkaisuja, on paras vaihtoehto kuitenkin ostaa oma matto. Laadukkaan materiaalin lisäksi Liljavirran mukaan tulee huomioida huoltomahdollisuus.

– Kannattaa olla tarkkana, koska joitain halpoja mattoja ei pysty edes pesemään, tämä voi tulla ikävänä yllätyksenä omistajalle.