Mannerlaatta_solid-House_300_CMYK

3D-paneelilla helposti näyttävä efektiseinä

MANNERLAATTA_190x57

www.mannerlaatta.fi

3D-paneeli on täysin uudenlainen ja ekologinen sisustusmateriaali, jolla luot helposti ja nopeasti upean ilmeen niin kotiin kuin julkisiin tiloihin.

Mannerlaatta Oy:n maahantuomat 3d-paneelit ovat mielenkiintoinen ja tervetullut tuoteuutuus. Paneeli on valmistettu ekologisista materiaaleista: bambu-kuidusta, ruokosokerista ja sellusta. Se on kevyt, helposti työstettävä ja nopea asentaa. – Käytännössä riittää, että alla oleva seinäpinta on puhdas olipa pinnassa maali tai tapetti. Levyt liimataan suoraan seinään, annetaan kuivua ja saumat voi viimeistellä akryylimassalla. Sen jälkeen vedetään halutunvärinen maalipinta telalla, siveltimellä tai ruiskulla. Tuotteen voi myös maalata useampaan kertaan. Näin saa nopeasti ja helposti näyttävän seinäpinnan, eikä tarvitse käyttää aikaa seinäpinnan levyttämiseen, kittaamiseen ja paklaamiseen, tekninen asiantuntija Perttu Sirviö kertoo.

Upea efektiseinä kotiin ja julkisiin tiloihin

3D-paneelit luovat ainutlaatuisen, patentoidun muotoilunsa ansiosta ulottuvuutta ja syvyyttä tilaan kuin tilaan. – Sisustuspaneeleilla voi luoda upean efektiseinän ja näyttävän yksityiskohdan kotiin ja julkisiin tiloihin, kuten ravintoloihin, hotelleihin, myymälöihin ja jopa näyteikkunoihin. Tuote on todella monipuolinen ja monikäyttöinen. Valikoimissamme on tällä hetkellä seitsemän eri kuosia, mutta lisää on tulossa, myynnistä vastaava Timo Hirvelä vinkkaa. Tuotteita on saatavilla kattavasti jälleenmyyjien kautta ympäri Suomen. – Meillä on tällä hetkellä noin 80 jälleenmyyjää, joiden joukossa ovat kaikki suurimmat rautakauppaketjut. Kattava listaus jälleenmyyjistämme löytyy verkko-osoittesta www.3d-paneelit.fi, Hirvelä lisää.