koneurakointi heino

Aito ammattilainen kääntää haasteet edukseen

Maatilalla kasvanut Tero Heino puuhasteli jo lapsena koneiden kanssa ja hankki myöhemmin kokemusta maanrakennuksesta kesätyöntekijänä enonsa yrityksessä. Yrittäjyydestä kiinnostunut Heino perusti jo armeijan aikana oman yrityksen, eikä tänä päivänä voisi kuvitella tekevänsä mitään muuta.

Perustusurakat, kunnallistekniikka ja pohjarakennustyöt ovat olleet osa Tero Heinon arkea jo monen vuoden ajan. Vaikka paperitöiden määrä on alan eri säännöksien myötä kasvanut, yrittäjä ei ole luopunut alkuperäisestä työnkuvastaan. Hän on edelleen aktiivisesti mukana työmailla opastamassa ja auttamassa. – Olen kaivinkonekuski, toimitusjohtaja ja ”joka paikan höylä”, hän naurahtaa.

Lista asiakkaista, jotka luottavat Koneurakointi Heino Oy:n palveluihin on pitkä ja vaikuttava. Niistä mainittakoon YIT ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri. Lisäksi muun muassa Kaarina, Naantali ja Masku ovat hyötyneet yrityksen laadukkaasta linjarakentamisesta.

”Monipuoliset palvelut sekä hyvä konekanta ovat ratkaiseva valtti Koneurakointi Heinolle…

Kekseliäisyys osa työtä

Maanrakennusalalla on useampia tekijöitä, joten jokaisen toimijan on osattava erottua edukseen. Monipuoliset palvelut sekä hyvä konekanta ovat ratkaiseva valtti Koneurakointi Heinolle, mutta hyvä ja luotettava henkilökunta on aivan yhtä tärkeä. Pitkään toiminut yritys omaa hyvän paikallistuntemuksen, pystyy vastaamaan haasteellisiin tehtäviin ja suoriutumaan niistä tunnollisesti. Toimittamalla laatua ja palveluita kautta linjan Koneurakointi Heino on arvokas yhteistyökumppani.

Ilman lujaa ammattitaitoa ei välttämättä selviydy nykyajan vaatimuksista tai haasteista, ja innovatiivisuudesta on usein hyötyä. Heino antaa esimerkin YIT:lle tehdystä saneerauksesta, joka suoritettiin Runosmäen vanhainkodissa. Heino vastasi maanrakennustöistä, jotka vaativat kekseliäisyyttä ja vahvaa osaamista. – Kohde oli todella mielenkiintoinen, mutta haasteellinen. Kellarityöt vaativat, että kaivinkoneet nostettiin sisälle ja töitä piti välillä tehdä hyvin pienissä tiloissa. Sopivat koneet ja osaavat työmiehet kuitenkin mahdollistivat työn valmistumisen, Heino kertoo tyytyväisenä.