Turunlviinstrumentointi

Älykästä asumista

Turun LVI-Instrumentointi luo kiinteistöille aivot. Se on integroitu rakennusautomaatiojärjestelmä, joka hoitaa lämmityksen, ilmanvaihdon, valaistukset, lukitukset ja kaiken valvonnan. Tieto vioista, jotka vaativat välitöntä korjausta, kulkee ajankohtaisesti oikeille henkilöille. Toimiva ja luotettava automatiikka säästää energiaa ja samalla asiakkaan rahoja.

Toiminta koostuu uudisrakentamisesta, saneerauksista ja huoltotoiminnasta. VAK Oy, Sandvik ja Viking Line ovat suuria asiakkaita, mutta myös pienemmät talo- ja huoltoyhtiöt ovat yhtä tärkeitä. Yritys edustaa HW Centra Linen ja Oumanin laadukkaita tuotteita. Suoraan varastosta saa lisäksi Produalin antureita, lähettimiä ja termostaatteja, Siemensin säätölaitteita sekä Belimon peltimoottoreita. Koko henkilökunta kokee tärkeäksi palvella asiakkaita hyvin ja auttaa nopeasti erilaisissa talotekniikkaan liittyvissä asioissa.

Toimitusjohtaja Matti Savolainen on itse aloittanut asentajana yrityksessä vuonna 1985 ja jatkanut Jarkko Maanpään työtä siirtymällä yrityksen omistajaksi vuonna 2007. Laadukkaat tuotteet, tavaroiden nopea toimitusaika ja ammattitaitoinen palvelu ongelmatilanteissa ovat yrityksen vahvuuksia. Automaatiojärjestelmän käyttöönottotilanteessa yritys antaa tarvittaessa koulutusta kiinteistön huoltohenkilöstölle. Talotekniikkaan liittyviin asioihin saa heti apua yrityksen toimistolta. Erinomaisen palvelun kiteyttää mainiosti Savolaisen motto: ”Ihmeitä teemme hetkessä, mahdottomuudet vievät vain hieman enemmän aikaa”.