m&m-kodinturva-web

Älykästä turvaa kodillesi

m&m kodinturva 190X57px

Lisätietoa yrityksestä: mmturvapalvelut.fi

 

Uusiin viihtyisiin tiloihin Tykistökadulle marraskuussa muuttanut turvallisuusalan asiantuntija palvelee Turun seudun yksityis- ja yritysasiakkaita ilolla ja ammattitaidolla.

Vajaa kaksi vuotta Verisure Securitas Direct Groupin franchising-partnerina toiminut M&M Kodinturva vastaa Verisure-hälytysjärjestelmien asennuksesta, huollosta ja ylläpidosta Turun alueella. Yrityksen pääasiallisia asiakkaita ovat yksityiset, mutta myös pienyritysten määrä on selvässä kasvussa.

Vaikka samat palvelut koskevat niin koteja kuin yrityksiäkin, erityisesti yritysasiakkaiden kannalta M&M Kodinturvan tarjoamat palvelut ovat ainutlaatuisia: – Vartijakäynnit kuuluvat palveluun, joten luvassa ei ole yllätyskustannuksia. Lisäksi kuvavarmennuksen avulla voidaan selvittää hälytyksen aiheuttaja ja hälytyskeskus voi toimittaa paikalle tarvittavaa apua, kertoo Miika Nordbladin kanssa yritystä johtava toimitusjohtaja Miikka Kurvinen.

Verisure-hälytysjärjestelmä turvaa kodin

Vaikka perinteisillä palo- ja murtohälytysjärjestelmillä pääsee hyvin pitkälle, uuden Verisure-konseptin myötä kiinteistön turvaaminen on entistä tehokkaampaa. Veri-sure-konseptia kehitetään jatkuvasti muun muassa asiakkaiden toiveiden pohjalta. Tällä hetkellä uusimpana tuotteena on esimerkiksi pesukoneen alle asennettava Vuotovahti, joka varoittaa käyttäjää mahdollisesta vesivuodosta. Vuotovahdilla pystytään minimoimaan vahingon suuruutta, jolloin käyttäjä välttyy kalliilta korjausremontilta. Asiakkaiden toiveiden perusteella kehitetty turvapainike sen sijaan yhdistää kätevästi yökytkimen ja SOS-toiminnon, jolla käyttäjä hädän hetkellä pystyy ottamaan yhteyttä Verisuren hälytyskeskukseen. Jo tällä hetkellä hälytyskeskus pystyy olemaan asiakkaaseen suoraan yhteydessä kaiuttimen kautta, joka nopeuttaa hälytyksen syyn arviointia oleellisesti, Kurvinen sanoo. Uusi Verisure-konsepti on pitkälle kehitettyä ja erityisesti mobiililaitteiden käyttömahdollisuudet ovat omaa luokkaansa. Kodin tilaa pystyy helposti seuraamaan omalta puhelimen näytöltä.

Verisuren asiakkaille M&M Kodinturva tarjoaa huoltopalveluita sekä nykyistenjärjestelmien päivitystä. Pitkäaikaisille asiakkaille järjestelmän päivittäminen nykyaikaiseksi on huokeampaa. Päivityksen yhteydessä kannattaa harkita myös lisäominaisuuksien hankkimista. – Asiakkaan halutessa järjestelmään voidaan tuoda esimerkiksi paloturvaa, Kurvinen suosittelee.

Hyvin tehty työ tuo lisää asiakkaita

Tyytyväisyys Verisuren tuotteisiin ja M&M Kodinturvan tarjoamaan palveluun on saanut puskaradion toimimaan ja se on poikinut paljon uusia asiakkaita. Yhteydenottoja tulee suoraan sähköpostitse ja puhelimitse, mutta myös sosiaalisen median ja Verisuren verkkosivujen kautta. – Käymme vielä kotikohtaisesti tekemässä kartoituksen ja kerromme lisää tuotteista, Kurvinen kertoo. Aika ajoin yritys järjestää asuinalueittain myös kodin turvallisuudesta kertovia kampanjoita, joiden tarkoitus on levittää turvallisuus-tietoutta ihmisille.

Eräs menestyksen salaisuus on yrityksen sisällä vallitseva tiivis yhteishenki, joka välittyy myös asiakkaille. – Meitä on tällä hetkellä viisi työntekijää. Mahdollisesti vielä tässä lähiaikoina on kasvua tulossa, sen verran mukavasti tämä on lähtenyt käyntiin, Kurvinen iloitsee. Vaikka M&M Kodinturvan henkilöstömäärä on pieni, ammattitaitoa löytyy sitäkin enemmän. Uusasiakashankinnasta vastaavalla Ossi Oksalla ja Aslak Alakurtilla on pitkä kokemus Verisurella työskentelystä. – Parasta tässä työssä on henkilökohtaiset kohtaamiset asiakkaiden kanssa. Palvelemme asiakkaan aina alusta loppuun, Kurvinen, Oksa ja Alakurtti lupaavat.