Isku_solid_house_2_300_CMYK

Ammattilainen apuna sisustamisessa

Isku on jo pitkään tunnettu laadukkaana huonekaluliikkeenä, joka panostaa suomalaisuuteen. Yrityksen omalta tehtaalta Lahdesta tulee iso osa liikkeessä myytävistä sohvista, lepotuoleista ja muista huonekaluista. Viime aikoina tarjontaa on alettu laajentaa entisestään ja mukaan on tullut myös uusia toimittajia. Esimerkiksi sänkypuolen kattavasta valikoimasta vastaavat Tempurin, Svanen ja Carpe Diemin kaltaiset pohjoismaiset valmistajat.

Turun Isku tarjoaa huonekalujen ohella asiakkailleen myös sisustussuunnittelupalvelua Pia Hillgrén johdolla. Pitkään alalla ollut nainen on toteuttanut mm. Tampereen asuntomessujen parhaan sisustuksen vuonna 2012, joten hänen kanssaan toimittaessa kodin ilme on varmasti osaavissa käsissä.

Miten suomalaiset sisustavat?

Suomalaiset arvostavat hillittyä ja rauhallista sisustusta, jota leimaavat maanläheiset sävyt. Väriä ja vaihtelevuutta on viime aikoina haettu mm. kuparista tai erilaisista betonistruktuureista.

Hillgrén toteuttaa mielellään persoonallisempiakin sisustuksia, mutta tärkeintä naisen mukaan on kuunnella asiakasta ja luoda kohteesta juuri hänen näköisensä. Suomalaisten ajoittain arastelevassa tyylissä on puolensakin: – Laadukkaat huonekalut maksavat, joten trendien mukaan ei ehkä kannatakaan päättää keittiön kaappien tai muiden isojen pintojen väriä, Pia toteaa. – Usein jo pelkästään kynttilöillä, tyynyillä ja muilla tekstiileillä saadaan luotua erilaisia sesonkeja, hän jatkaa.

Palvelua kannattaa hyödyntää

Hillgrénin uran aikana sisustussuunnittelu on muuttunut palveluna koko ajan maanläheisemmäksi. – Sisustaminen ei ole enää vain rikkaiden ja trendikkäiden ihmisten juttu, vaan aivan samalla tapaa kuin ihminen tarvitsee putkimiestä tai timpuria, voi hän nyt tarvita avukseen myös sisustussuunnittelijaa, nainen kertoo. – Kotia on alettu pitää tärkeänä paikkana, jonne kaivataan viihtyvyyttä, harmoniaa ja silmänruokaa, hän jatkaa. Kokenut sisustussuunnittelija näkee kehityksen positiivisena ja kannustaa ihmisiä hyödyntämään palvelua yhä rohkeammin. – Iskusta löytyy hinnallisesti ja tyylillisesti laaja skaala erilaisia tuotteita, joiden avulla saamme loihdittua kauniin sisustuksen hyvinkin monenlaisiin koteihin, Hillgrén lupaa.