kirsin-piha-web

Ammattilainen toteuttaa pihatoiveesi oikeassa mittakaavassa

Moni toivoo viihtyisää puutarhaa, joka on sekä viehättävä että helppohoitoinen. Kaikki eivät kuitenkaan ole viherpeukaloita eikä siihen välttämättä edes riittäisi aika tai puhti. Onneksi on olemassa yrityksiä kuten Kirsin Piha, joka tietää kaiken pihasuunnittelusta, viherrakentamisesta ja puutarhanhoidosta. Turvautuessaan ammattilaiseen asiakas saa kaiken mahdollisen potentiaalin irti pihastaan ja nostaa samalla talonsa arvoa.

Kirsi Sundholm perusti oman yrityksensä kymmenen vuotta sitten ja on sittemmin kaunistanut yksityiskotien ja taloyhtiöiden pihoja. Suunnittelu- ja rakennustyöt työllistivät alkuun Sundholmia eniten, mutta istutukset ja hoitotyöt ovat sittemmin täydentäneet työnkuvaa yhä enemmän. Sundholmin ammattitaitoisen viherrakentamisen takia hänet myös valittiin mukaan MTV3-kanavan Pientä mökkiremonttia -ohjelmaan, jossa eri puolella Suomea myynnissä oleviin kesämökkeihin tehtiin arvoa nostava remontti.

Sundholm kehottaa ihmisiä ilman muuta ottamaan yhteyttä ammattilaiseen, jos on toiveita pihan suhteen, mutta ei osaamista toteuttaa niitä. – Asiakkaan toiveet ovat aina suunnittelun lähtökohtana, mutta ammattilainen osaa toteuttaa ne oikeassa mittakaavassa. On monia asioita, jotka on otettava huomioon pihaa miettiessä, kuten minne lumet laitetaan talvella. Hyvällä suunnittelulla voidaan kuitenkin toteuttaa kaunis, toimiva ja helppohoitoinen kokonaisuus.