remontti-jasa_solidhouse_web

Ammattimieheltä onnistuu remontti kuin remontti

remontti jasa 190X57px

Lisätietoa yrityksestä: www.remonttijasa.fi

Vuonna 2010 perustettu Remontti Jasa tarjoaa monipuolisia rakennus- ja remonttipalveluita pääasiassa yksityisasiakkaille Pori-Ulvila -akselilla. Lähestulkoon koko ikänsä alaan liittyviä töitä tehnyt yksityisyrittäjä Janne Virtanen tekee ammattitaidolla niin pieniä pintaremontteja kuin mittavampia kylpyhuone- ja saunaremonttejakin. Erinomaiset puusepän taidot omaavalta Virtaselta onnistuu myös pienempien uudisrakennusten, kuten varastojen, rakentaminen. Yksityisyrittäjälle viime vuosi ja alkuvuosi on ollut kiireistä aikaa. – Kahdessa vuorossa olisi töitä viime vuonnakin saanut painaa, Virtanen toteaa. Tulevaisuuden toiveissa olisikin yrityksen pienimuotoinen laajentaminen 2–3 työntekijällä.

Tällä hetkellä Virtasta työllistää mm. projekti, jossa rintamamiestalon alakertaan rakennetaan pesuhuone, sauna, kodinhoitohuone ja pukutilat. Kolmen kuukauden mittainen projekti eroaa yleisimmistä toimeksiannoista siinä, että suunnittelussa on käytetty sisustussuunnittelijaa. Tavallisesti Virtanen itse tarjoaa apuaan suunnitteluun. Tarvittaessa suunnittelussa auttaa myös Remontti Jasan kotisivuilla kokeilussa oleva ilmainen 3D-suunnitteluohjelma, jonka avulla asiakas voi suunnitella oman kylpyhuoneensa mm. Pukkilan ja Kaakelikeskuksen laatoilla.

Remonttipalveluiden lisäksi Virtanen tekee puunkaatoa ja metsätöitä sivutoiminimellä Metsäpalvelut Pluspuu. Pääasiallisesti yksityisille Satakunnan alueella tehtävät ongelmapuiden kaadot sisältävät asiakkaan niin halutessa myös rungon ja oksien poiskuljetuksen. Ennen tarjouksen tekemistä Virtanen käy paikan päällä tutustumassa kohteeseen. Hinnat määräytyvät aina tapauskohtaisesti.