ylitalo_vahtera_solid_house_300_CMYK

Asiantuntevaa ja turvallista kuljetusta

Maanrakennus- ja maatalouskoneiden kuljetuksiin erikoistunut Lavettikuljetus Ylitalo & Vahtera palvelee asiakkaita monipuolisesti niin Suomessa kuin Norjassa ja Ruotsissa, sisältäen myös teollisuuden kuljetuksia. Kuljetusliikkeen vahvimmat edut ovat paitsi pitkä kokemus alalta, myös joustava ja asiakaslähtöinen palvelu sekä nopea reagointikyky. Työpäiviä ja -viikkoja ei aina voi ennustaa, sillä kesken työpäivän voi tulla viime hetken muutoksia tai uusia tilauksia. Rakennusalan vaihtelevuus peilautuu siis suoraan kuljetusliikkeen arjessa; ikinä ei tiedä hajoaako jokin kone kesken kaiken työmaalla, jolloin kuljetusliike kutsutaan apuun.

Moniin kuljetustarpeisiin soveltuva kalusto on ollut hyvä vahvuus, sillä se mahdollistaa monipuolisen palvelun, jota etenkin rakennusalalla arvostetaan. – Kuljetamme kaikkia ajettavia koneita, kertoo yrittäjä Mika Vahtera. Samoin luotettavuus ja joustavuus ovat tehneet kuljetusliikkeestä suositun valinnan. Hyvien yhteistyökumppaneiden kanssa myös haasteellisemmat toimeksiannot onnistuvat, joten asiakkaiden kannattaa rohkeasti pyytää palvelua.

Vuosikymmenten kokemus alalta on opettanut miten kuljetukset suoritetaan turvallisesti. Erikoiskuljetus vaatii vahvaa ammattitaitoa ja tilannetajua liikenteessä. Vahtera toivoisikin, että henkilöautokuljettajat ottaisivat tämän huomioon. Vaikka asenne onkin parantunut, olisi hyvä muistaa, etteivät erikoiskuljetukset tahallaan ole tulppana liikenteessä. Arvokas lasti voi jo itsessään rajoittaa nopeutta, mutta pelkkä raskas ajoneuvokin vaatii aikaa pysähtyäkseen.