uudenmaan-suojainpro_solidhouse_web

Asiantuntija auttaa oikean ratkaisun etsimisessä

Työsuojelualantuotteisiin erikoistunut yritys tarjoaa alan tuotteita monipuolisesti laajalle asiakaskunnalle. Pystyäkseen täyttämään asiakkaiden tarpeet ammattimaisesti yrityksen täytyy olla hyvin perillä alalla tapahtuvista muutoksista ja uutuuksista.

Suojainpro Oy:nä paremmin tunnettu Uudenmaan Suojainpro Oy on ammattivaatetukseen, työsuojatuotteisiin ja työkaluihin erikoistunut yritys, jonka valikoimasta löytyy tunnettuja merkkejä kuten Blåkläder, L.brador, Ejendals, 3M ja Luna. Suojainpro pystyy tarjoamaan myös yksilölliset logomerkit ammattiasuihin siirtokuvana tai brodeerattuna. Tuotteiden valintakriteerinä on ollut ja tulee olemaan kestävyys sekä korkea laatu. Päämiestemme erittäin kattava valikoima on kauttamme saatavilla ja laajennamme valikoimaamme sitä mukaan kuin tarpeita ilmenee. Valikoimamme laajentui juuri kattamaan myös erikoiskoot turvajalkineiden osalta, myymälästä sekä verkkokaupasta vastaava Marjut Karttunen ja kenttämyynnistä vastaava Ilkka Hämäri kertovat. Lisäksi valikoimaan ollaan lisäämässä tuotteita, jotka mahdollistavat viestinnän monenlaisissa meluympäristöissä käyttäjäsektorin erityispiirteet huomioiden.

Asiakaslähtöistä palvelua

Työsuojelualan tuotteita käyttävä asiakaskunta on hyvin laaja. Siihen kuuluvat mm. valtio, kunnat, rakennus- ja kuljetusteollisuus, palvelusektori, kiinteistöhuolto sekä yritys- ja yksityisasiakkaat. Pääkaupunkiseudulla sijaitsevasta SuojainPro Oy:n noutomyymälästä löytyy kaikki tarpeellinen malli- ja sovituskappaleineen, minkä lisäksi yrityksen kattava verkkokauppa palvelee asiakkaita valtakunnallisesti ympäri vuorokauden. Verkkokaupasta tilattujen tuotteiden toimitusajat vaihtelevat vuorokaudesta viiteen päivään, tilauksen koosta ja laajuudesta riippuen. – Sopimusasiakkaiden määrä kasvaa koko ajan, Karttunen ja Hämäri toteavat. Suurten tilausten yhteydessä yritys toimittaa tarvittaessa tuotteet rahtivapaasti suoraan asiakkaalle.

Suojainpro Oy:ssä asiakaspalveluun panostetaan erityisen paljon. Asiakkaan tarpeiden ja toiveiden kartoituksen perusteella yritys tarjoaa asiakkaalle sopivan tuoteratkaisun. Palvelun merkitys on jälleen korostunut, kun verrataan 2000-luvun alkuun, Karttunen ja Hämäri ovat huomanneet.

Tuote- ja palveluvalikoimaa päivitetään jatkuvasti

Yritys katsoo positiivisesti tulevaisuuteen. – Haluamme palvella nykyisiä asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, jotta he voivat asioida vain yhden toimittajan kanssa. Alan kasvunäkymät ovat hyvät. Laajennamme tuotevalikoimaamme jatkuvasti sekä parannamme verkkokaupan käytettävyyttä. Satsaamme myös mobiilipalveluihin, jotta asiakkaan ostotapahtuma on mahdollisimman helppo ja miellyttävä, Karttunen ja Hämäri selventävät.

Suojainpron verkkokauppa on auki ympäri vuorokauden. Noutomyymälän ovet ovat avoinna 8–16, tarvittaessa myöhempäänkin.