Astetta parempaa varustelua ajoneuvollesi

Uuden auton ostaminen tarkoittaa, että asiakas voi itse päättää varustelusta ja suunnitella mieluisensa kokonaisuuden nautinnollisia ajohetkiä varten. Autoliike, joka pystyy tarjoamaan tämän räätälöidyn kokonaisuuden läheisen toimijan kautta, ja vieläpä samaan rahoitukseen kuin auton hankinta, omaa merkittävän myyntivaltin.

provanAutovarustamo ProVan Oy tekee yhteistyötä erinäisten autoliikkeiden kanssa voidakseen toteuttaa asiakkaiden tarpeita vastaavan varustelun. Yrityksen monikirjaisen toiminnan virallinen nimike on hyötyajoneuvovarustelu sisältäen kaiken valoista ja lämmittimistä alakohtaisiin ratkaisuihin. Autovarustamo edustaa tunnettua saksalaista Sortimoa, jonka kalusteiden avulla voidaan toimittaa toimivat ratkaisut aina eläinlääkintäautoista raskaasti kalustettuihin sähköyhtiöiden autoihin asti. – Vain mielikuvitus on rajana. Voimme räätälöidä kaikille sopivat ratkaisut, ja ne voi myös auton vaihdon yhteydessä kierrättää autosta toiseen, toimitusjohtaja Henri Nikkilä kertoo.

Auton varustelu voi tuntua isolta investoinnilta, mutta hyvin tehtynä asiakas voi säästää vahinkojen välttymisessä ja tarvikkeiden kunnossa. – Rakennusliikkeiden autoissa on esimerkiksi tärkeää, että työkalut eivät pyöri lattialla. Ne vahingoittavat sekä autoa että voivat itsessään mennä rikki. Halvimmat hylly- ja laatikkoratkaisut eivät taas välttämättä ole niin pitkäkestoisia kuin toivoisi. Kalustoon kannattaa satsata sen verran, että se paitsi pitää työkalut järjestyksessä ja suojassa, myös on ammattimaisen näköinen, Nikkilä kertoo.