Asuntoja Aurajoen rantaan

Asunto Oy Turun Linnaranta on laatukohde aivan Aurajoen rannassa. Asunnoissa on tilaa, tyyliä ja hulppeat näkymät. Entä miltä kuulostaa oma venepaikka Aurajoen rannassa?

Kimmo Kotro kertoo, että hän on yhdessä vaimonsa Jaanan ja Kai Kouvolan kanssa mukana kohteessa yksityisenä sijoittajana.

Kotron mukaan sijainti on Asunto Oy Turun Linnarannan ehdoton valtti. – Tässä kohteessa voi asua keskellä kaupunkia meren rannalla. Yhtiö on monessa mielessä ainutlaatuinen. Korkea laatu ja sijainti näkyvät luonnollisesti asuntojen hinnassa.

Kotro kertoo, että Asunto Oy Turun Linnarannan a­sunnot ovat kooltaan väljiä. – Kohteeseen valmistuu vain yhdeksän asuntoa. Kaikki asunnot ovat räätälöityjä kokonaisuuksia ja tällä hetkellä kohteesta on myytävänä enää neljä asuntoa. Asuntojen pohjasuunnittelun lähtökohtana on ollut käytännöllisyys ja mielestämme olemme onnistuneet siinä hyvin. Olemme kiinnittäneet pohjasuunnittelussa erityistä huomioita mm. riittäviin varastotiloihin, sillä ihmisillä on tänä päivänä runsaasti etenkin harrastuksiin liittyviä välineitä. Jokaisessa asunnossa on myös kahden auton lämmin talli, minkä eteen jää vielä tilaa kahdelle autolle.

Hulppeat näkymät ja oma laituri satama-altaassa

– Huikeaa on tietysti myös se, että jokaisessa asunnossa on suuri terassi, josta avautuu esteetön näköala Aurajoen ja Turun linnan suuntaan. Suunnittelussa on pyritty panostamaan myös asuntojen yksityisyyteen ja omaan rauhaan. Linnarannan asuntoon kuuluu myös venepaikka. Jokaisella on siis oma laituri satama-altaassa ja kyseinen osake liittyy kiinteästi asuntoon.

Laatu ulottuu estetiikan lisäksi myös rakennus- ja talotekniikkaan. Asunnot ovat erotettu toisistaan rakenteellisesti ääneneristyksen takia ja jokaisessa asunnossa on oma maalämpö- sekä ilmanvaihtojärjestelmä. Se tarkoittaa, että aivan kaupungin keskustassa voi asua omakotimaisesti, vaikka kyseessä onkin taloyhtiö.