porin_puukaluste_solid_house_300_CMYK

Erikoiskalusteita pitkällä kokemuksella

Pääasiassa julkiselle puolelle erikoiskalusteita valmistava Porin Puukaluste Oy viettää tänä vuonna juhlavuottaan. Yrityksen 35-vuotiseen historiaan on mahtunut monenlaisia virstanpylväitä. 2000-luvun puolivälissä tapahtuneen yritysoston johdosta toimitusjohtajaksi nousi Antti Hacklin, joka on päämäärätietoisesti uudistanut yrityksen konekantaa. Lisäksi yritys on juuri saanut valmiiksi historiansa suurimman urakan, Satakunnan naisten- ja lastensairaalan kalustoinnin. – Suurin haaste oli kohteen iso volyymi. Paikalle toimitettiin kolme tai neljä nuppikuormallista kalustetta joka viikko, Hacklin nauraa.

Satakunnan keskussairaalan tyyppiset suuret kohteet ovat Porin Puukalusteen ominta alaa. Yritys on tehnyt mm. hyttikalusteita Viking Gracen kaltaisille suurille matkustajalaivoille, ollut kalustamassa Satakunnan alueen uimahalleja ja tehnyt hotelli- ja ravintolakalusteita esim. Porin Sokoksen ravintolamaailmaan. Porin Puukalusteen yhteydessä toimiva Satakymppi Oy toimittaa myös irtokalusteita.

” Satakunnan keskussairaalan tyyppiset suuret kohteet ovat Porin Puukalusteen ominta alaa. ”

Yrityksen tilat sijaitsevat Porissa, jossa kalusteet valmistetaan levytavarasta, massiivipuusta tai muodikkaasta corianista. Käytettävät materiaalit valitaan aina kalusteen ja kohteen mukaan.  Viime vuosina tehtyjen suurten koneinvestointien ansiosta yritykseltä onnistuvat myös erikoisemmat kalusteratkaisut. – Erikoisuus on meidän juttumme. Jos on tarvetta kalusteiden erikoisosaajalle, ottakaa yhteyttä, Hacklin hymyilee. Porin Puukalustetta voi lähestyä tarjouspyynnöin.