futon-shop_300_CMYK

Futon-patjalla luonnollisempi ja napakampi makuualusta

Futon Shop Turku on yksi kolmesta kivijalkaliikkeestä, joka myy laadukkaita Futon-tuotteita Suomessa. Turun liikkeen lisäksi yrittäjä Harri Koivisto omistaa Mulperipuun Helsingissä. Liikkeiden ja verkkokaupan pääasiallinen valikoima muodostuu Futon-patjoista ja vuodesohvista, joita täydentävät puusta valmistetut sänkyrungot sekä erilaiset suomalaiset sisustustuotteet.

Futon-patjat valmistetaan pääosin luonnonmateriaaleista. Ne ovat Koiviston mukaan sekä tukevampia että napakampia kuin joustinpatjat ja tuntuvat luonnolliselta makuualustalta. – Monet mieltävät heti luonnonpatjat paremmiksi kuin joustinpatjat, toisilla menee hetki totutella, mutta sen jälkeen vanhaan ei enää tahdota palata.

Koiviston eniten myyty patja on täytetty puuvillalla ja kookoskuidulla, mutta valinnanvaraa on runsaasti. Moni malli on liikkeen itsekehittämä ja hyväksi todettu. Täytteitä vaihtelemalla patjoihin saa erilaisia ominaisuuksia, esimerkiksi synteettistä materiaalia lisäämällä patjasta saadaan kimmoisampi, hevosjouhien avulla pinnasta tulee rouhevamman tuntuinen, ja pehmeämpi sekä hengittävä patja saadaan yhdistelemällä villaa, pellavaa, puuvillaa sekä kookoskuitua.

Patjat voi myös räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan kohtuuhintaan. – Meillä on todella laaja valikoima erilaisia malleja, mutta joskus asiakas kaipaa jotakin aivan erityistä, jolloin me voimme sen hänelle tarjota. Moni mieltää erityistilaukset kalliiksi, mutta meidän kautta räätälöidytkin patjat saa hyvään hintaan, Koivisto toteaa. Hankintaa voi täydentää pellava-, villa- ja puuvillatäytteisillä nukkumatyynyillä sekä peitteillä.