someron_terästyö_solid_house_300_CMYK

Hallirakentamisen teräsmiehet

Someron Terästyö on teräsrakentamiseen erikoistunut yritys, joka vaikuttaa koko Suomessa. Toiminnan tarkoituksena on tuottaa teräsrunkoja juuri sellaiseen halliin, kuin asiakas haluaa. – Se mikä on tarve, se myös tehdään. Voimme räätälöidä hallinrungot toiveiden mukaan ja hoidamme kaiken suunnittelusta pintakäsittelyyn, yrittäjä Arttu Ahtaanluoma kertoo.

Yritys valmistaa hallirunkoja lähinnä maatalouteen, ja Someron lähistöllä olevilla maatiloilla näkyykin yrityksen kädenjälki. Monilla tiloilla on toteutettu useampiakin projekteja, joten isännät ovat ottaneet tavaksi ilmoittaa Ahtaanluomalle tulevista urakoista. – Maatiloilta soitetaan usein hyvissä ajoin ja kerrotaan suunnitelmista, vaikka urakka olisi tarkoitus toteuttaa vasta vuoden päästä. Näin pääsemme heti alkuvaiheessa mukaan ja voimme tehdä ehdotuksia asiantuntijan näkökulmasta. Se on kustannustehokasta ja käytännöllistä asiakkaalle ja meille.

Hallien rungot valmistetaan pääasiassa rakenneteräksestä, kankiteräksestä ja putkipalkeista. Someron Terästyön erikoisuus on valmius räätälöidä leveitä ovia hallin sivuun ja päätyyn, sillä kaikki kehät ovat samanlaisia. Tämä mahdollistaa myös hallin jatkamisen jälkikäteen, sekä korkeuden räätälöinnin. Vahvan materiaalin ansiosta on mahdollista toteuttaa avaria ratkaisuja ja jopa 30 metriä leveitä halleja.

Ahtaanluoma näkee yrityksen vahvuudet joustavassa ja monitaitoisessa henkilökunnassa sekä yhteistyökumppaneissa, joilla on pitkä kokemus alalta. Alan laillisena ja sertifioituna toimijana Someron Terästyö on valmis auttamaan kaikissa teräsrunkotöissä halleista siilonpohjiin ja savupiippuihin sekä muissa teräsrakennetilaustöissä. Kaiken saa saman katon alta, kätevästi ja luotettavasti.