Hartela_solidhouse_300_CMYK

Hartela rakentaa Kakolanmäkeä

Hartela on monipuolinen asuntorakentaja, joka uskoo vahvasti Kakolanmäen vetovoimaan. Nyt Kakolanmäkeen on jo valmistunut ensimmäinen valmis kerrostalokohde ja lisää on luvassa!

Kakolanmäki on Hartelan näkökulmasta hyvin kiinnostava alue, koska se sijaitsee niin lähellä Turun keskustaa. – Sijainti on toki aina tärkeä asia, mutta erityisesti tässä markkinatilanteessa keskustan läheisyys on Kakolanmäen selkeä valtti ja vahvuus, johon uskomme, Hartelan projektipäällikkö Ville Vairinen painottaa. Kakolanmäen sijainti onkin ainutlaatuinen korkean mäen päällä, mutta liki keskustaa. – Kun mäeltä laskeutuu alas, päätyy Eerikinkadun päähän, jonka varrelta löytyy kauppatori.

Vairinen on iloinen, että Kakolanmäki herää jälleen eloon. – Alue on ehtinyt olla vuosien varrella pimeä ja autio mäki, mutta nyt sinne on jo syntynyt uutta elämää ja lisää on koko ajan tulossa. Uskomme, että Kakolanmäestä tuleekin monipuolinen ja elävä asumisen sekin erilaisten toimintojen keskittymä, vihreä ja viihtyisä alue. Kakolanmäessä kiehtoo alueen historia ja uskon, että tästä syystä siitä syntyy myös kiinnostava vapaa-ajanviettopaikka ihmisille. On myös hyvä, että Kakolanmäki ei tule olemaan valmiinakaan liian tiiviisti rakennettu.

Ensimmäinen kohde jo valmis

Hartela on tunnettu rakentamiensa asuntojen korkeasta laadusta ja viimeistelyn tasosta. Hartela tarjoaa ostajalle aina myös valinnanvaraa asunnon pintamateriaalien suhteen. – Sama linja jatkuu luonnollisesti myös Kakolanmäessä, jonne on jo valmistunut ensimmäinen kerrostalokohde As Oy Turun Kakolankallio 1. Kaiken kaikkiaan Hartelan kerrostalohankkeita tulee nousemaan Kakolanmäkeenkolme kappaletta.

Asunto Oy Turun Kakolankallio 1 on arvoyhtiö, joka on varusteltu tasokkaasti. – Lähes jokaisella asunnolla on tilava lasitettu parveke, ja suunnittelussa on panostettu hyviin näkymiin. Erityisesti näkymät Port Arthuriin ovat upeat. Asunnoissa on asuntokohtainen lämmöntalteenottojärjestelmä, joka on itse säädettävissä ja jolla on korkea hyötysuhde. Ylimpien kerrosten asunnoissa on puolestaan hulppeat kattoterassit, joka tuo ripauksen luksusta arkeen, Vairinen kertoo.

Kakolankallio 1:ssä on yhteensä 39 asuntoa kooltaan 27,5 – 118 m2. – Asuntoja on vielä vapaana, joten nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä ensimmäisten joukossa asumaan upeaan Kakolanmäkeen. Tai jos haluaa ilmottautua kiinnostuneeksi seuraavista taloista, niin on tulevalla ostajalla mahdollisuus vaikuttaa asunnon ratkaisuihin ja pintamateriaaleihin, jotta kodista tulee juuri omien toiveiden mukainen!