mh_rakennetekniikka_solid_house_300_CMYK

Helppoa asumista palveluiden keskellä

Hyvä työ kantaa kauas, se tiedetään myös viisi vuotta toimineessa MH-Rakennetekniikka Oy:ssä. – Tänä päivänä on tärkeää panostaa laadukkaaseen rakentamiseen, sillä uudet työt tulevat usein suositusten kautta, kertoo yrittäjä Jouni Hujanen. Yritys urakoi pääsääntöisesti uudiskohteiden parissa Turun alueella ja tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista rakentamista, suunnitteluvaiheesta alkaen.

MH-Rakennetekniikan tämän hetken ykköskohde on Liedon Loukinaisiin valmistuva 21 asunnon rivitalokokonaisuus. Ensimmäisen osan rakennustyöt alkavat syys-lokakuussa ja uusien kotien olisi tarkoitus vastaanottaa asukkaansa kesällä 2016. Hyvälle paikalle lähelle palveluita rakentuvat asunnot sopivat niin pienille perheille kuin eläkeläisillekin. Suunnittelussa on panostettu esteettömyyteen, ja oman luksuksensa tuovat jokaisen asunnon etupuolelle varattu autopaikka ja lämmin varasto sekä katetut terassit molemmin puolin. Myös asumisrauha on taattu, sillä alue rajoittuu puistoon. – Naapurin äänetkään eivät kantaudu asunnosta toiseen, sillä hiljaisuus turvataan betonirakenteisilla huoneistojen välisillä väliseinillä, Hujanen kertoo. Energiaystävällisyyttä ja asumiskustannustehokkuutta on haettu mm. energiatehokkailla ikkunoilla ja lämmitysmuodoksi valitulla maalämmöllä.

Liedon rivitalokohteet ovat naantalilaisen arkkitehdin, Nina Helinin käsialaa ja niiden moderni ilme muodostuu suurista lasipinnoista, rohkeista väriyhdistelmistä ja suoraviivaisesta rakentamisesta. – Ajoissa liikkeellä olevilla ostajilla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa sisätilojen pintamateriaaleihin ja kalustukseen, vakuuttaa Hujanen ja kutsuu kaikkia kiinnostuneita tutustumaan ensi kesällä valmistuviin kohteisiin viimeistään asuntoesittelyn merkeissä.