Formexin tuotevalikoimasta löytyy jatkuvia anturamuotteja sekä paalu- ja pilarianturamuotteja, jotka ovat mitoituksiltaan lähes rajattomia.

Helppoa rakentamista

www.formex.fi

 

Vaikka rakennuksen pohjatyöt jäävät maan alle piiloon, perustuksen toteutus on rakennushankkeen tärkein osuus. Formex Oy:n valmistamilla tuotteilla laadukkaan perustuksen tekeminen on lisäksi helppoa ja nopeaa. Formexin valmiiksi raudoitetuilla anturamuoteilla onnistuu anturan tekeminen perustaloon jopa yhdessä päivässä.

− Tuotteemme on suunnattu sekä ammattilaisille että omatoimisille rakentajille. Asennus on mahdollista tehdä jopa yksin, kertoo toimitusjohtaja Timo Tamminen.

Formexin anturamuottia voidaan käyttää perustustavasta riippumatta. Formexin tuotevalikoimasta löytyy jatkuvia anturamuotteja sekä paalu- ja pilarianturamuotteja, jotka ovat mitoituksiltaan lähes rajattomia. Formex Oy:n raudoittamo palvelee asiakkaita, oli kyseessä suorat-, taivutetut tai hitsatut harjateräkset.

− Maanvaraisissa muoteissa pohjaraudoitus on valmiina, mutta paaluanturamuotteihin tulee erillinen raudoitus. Asiakas voi tällöin raudoittaa muotin itse tai me voimme toimittaa raudoitteet muottitoimituksen mukana, jolloin vältytään lisärahtikustannuksilta, Tamminen vinkkaa. Anturamuottien lisäksi Formex Oy valmistaa rakennuksen ala- ja välipohjien asennukseen tarkoitettuja Express-liittolevyjä. Liittolevyt toimivat myös muottina ja betonilaatan osaraudoituksena.

Formex Oy:n anturamuotit ja Express-liittolevyt sopivat kaikenlaisiin kohteisiin. Tuotteiden mukana tulevat selkeät ohjeet, joita noudattamalla myös tee se itse -rakennusmiehet rakentavat kestävän ja laadukkaan pohjan. Lohjalta käsin toimiva Formex Oy toimittaa tuotteitaan valtakunnallisesti.