Herrasmiehet työmaalla

Linjasaneeraukset tulevat työllistämään rakennusalaa seuraavat 20 vuotta. Rakennuspalvelu J.Martti & Co Oy:llä on tälläkin hetkellä muutama linjasaneerausprojekti meneillään, jonka lisäksi Turun yliopiston kirjaston muutostyöt, muutama toimistoremontti ja eräiden toimistotilojen rakentaminen asunnoiksi pitävät työmiehet kiireisinä. Yrityksen referenssit puhuvat ammattitaidon puolesta; Arkkipiispan talon sekä Turun kaasukellon saneeraustyöt löytyvät listalta. Kakolan vankimielisairaalan saneeraus on seuraava suuri projekti.

rakennuspalvelujmarttiTaantumasta huolimatta Rakennuspalvelu J.Martti & Co Oy on nauttinut jatkuvasta työllistymisestä. Toimitusjohtaja Janne Martti uskoo sen heijastavan asiakkaiden yleistä käsitystä yrityksestä ammattitaitoisena, reiluna ja rehellisenä toimijana. – Meillä on nuorekas henkilökunta, joka on innostunut ja motivoitunut. Hyvä yhteishenki on todella tärkeää, ja olen erityisen ylpeä siitä, että työmieheni ovat palvelualttiita ja täydellisiä herrasmiehiä työmaalla. Linjasaneerauksien aikana liikumme ihmisten kodeissa, jolloin asiakaslähtöinen ajattelumaailma on ehdoton.

Rakennuspalvelu J.Martti & Co Oy tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua suunnittelusta toteutukseen. Janne Martin mukaan on parempi, että kokonaisvastuu on yhdellä toimijalla. – Se on turvallinen tapa asiakkaalle. Haluamme aina asiakkaan parasta, pistämme itsemme likoon ja tarjoamme hyviä vaihtoehtoja kestävään lopputulokseen. Ilmaisemme herkästi ammattinäkemyksemme, jotta asiakas todellakin saisi sen parhaan mahdollisen palvelun.