Vehanen_solid_House_300_CMYK

Huoltoliike välittää yksilöstä

Kiinteistöhuolto P. Vehanen on toiminut lähes 30 vuotta huoltotöiden parissa palvellen niin taloyhtiöitä, palvelutaloja kuin liikehuoneistoja Turun ydinkeskustassa. Huoltoliike hoitaa luonnollisesti kaikki kiinteistön ylläpitoon kuuluvat sisä- ja ulkotyöt vahvalla ammattitaidolla, mutta palvelu ei suinkaan rajoitu näihin; Kiinteistöhuolto P. Vehasen Pasi Vehanen ja Marika Laine huomioivat myös asiakkaiden henkilökohtaiset tarpeet.

Huoltotyön inhimillistä tekijää ei saa unohtaa, sillä muiden ihmisten kanssa toimeen tuleminen ja asukkaiden miellyttäminen on taitolaji sekä erittäin tärkeä osa työtä. Kiinteistöhuolto P. Vehasen kaksikko on aina valmis auttamaan asukkaita, oli kyse sitten lampun vaihtamisesta tai taulun naulaamisesta seinään. – Olemme toimineet jopa 20 vuotta samoissa kohteissa, joten tunnemme asukkaat melko hyvin, niin kuin hekin tuntevat meidät. Iäkkäillä asukkailla ei välttämättä ole ketään auttamassa heitä, joten teemme mielellämme pienempiäkin töitä heidän puolesta Vehanen kertoo.

Vehasen kokemuksen mukaan taloyhtiöiden ja palvelutalojen asukkaat mielellään myös näkevät tutut kasvot pihapiirissään, jolloin he tietävät kuka talossa liikkuu ja miksi. Sen vuoksi Vehanen ja Laine ovat päättäneet ulkoistaa töitä mahdollisimman vähän, vain ehdottoman tarpeen vaatiessa. Vehasen mukaan monet muut huoltoyritykset ovat ulkoistaneet esimerkiksi hälytysvalmiuden ulkopuoliselle, mutta hän ja Laine kokevat tärkeäksi tarjota kyseistä palvelua henkilökohtaisesti. – Asukkaille voi tulla turvaton olo, jos joku vieras liikkuu kiinteistössä ties millä tehtävällä. Kun asiakkaat näkevät meidät, he tietävät heti mistä on kyse, ja tarjoamme mielellään heille sen turvallisuuden tunteen, Laine toteaa.