Terra_team_solid_house_300_CMYK

Hyvä asiakaspalvelija osaa myös poiketa kuvastosta

Terra-Team on maaperätutkimuskaluston ja timanttityökalujen myyntiin erikoistunut yritys, jolla on lähes 25 menestyksekästä vuotta takanaan. Kaikki alkoi maa- ja kallioperätutkimuksista sekä siihen liittyvästä tuotekehityksestä, jonka jälkeen yritys laajensi toimintaa rakennusalan timanttiporaukseen. Osa-alue on vuosien saatossa kehittynyt laajaksi valikoimaksi sahojen, porien sekä purkukaluston osalta. Osaksi toimintaa on muodostunut myös pölynhallinta, yhteistyössä Dehaco nimisen tunnetun hollantilaisen valmistajan kanssa. Uusimpana tuotealueena Terra-Team on alkanut maahantuomaan saman yhteistyökumppanin valmistamia kaivinkoneiden lisälaitteita.

Kyseessä on harvinainen talo siinä mielessä, että Jari Rajalin ja Esa Vennola ottavat tuotevalikoimaan mitä haluavat, voidakseen siten palvella asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. – Tutkimme mitä uutuuksia maailmalla on tulossa ja poimimme niistä parhaat, Vennola kertoo. Tuotteiden joukosta löytyvät mm. tunnetut Bosch-sähkötyökalut ja timanttityökalujen puolella Dr.Bender, Dr.Schulze sekä Pentruder.
Rajalin korostaa yrityksen joustavuutta ja nopeaa reagointikykyä. – Meillä ei ole kankeaa organisaatiota, joten voimme toimittaa tuotteet nopeasti ja reagoida asiakkaan kaipaamiin muutoksiin. Matka ideasta toteutukseen on lyhyt ja sitä asiakkaat arvostavat. Aamulla tilattu tuote voi lähteä asiakkaalle jo iltapäivällä, hän kertoo. Vennola muistuttaa, että Terra-Team tarvittaessa voi poiketa kuvastosta ja hankkia jotain aivan muuta asiakkaan tarpeiden mukaan. – Emme ole sitoutuneet tiettyihin toimittajiin, joten voimme aina olla luovia. Asiakkaamme tietävät, että meidän kautta saa hyvää palvelua, oli tarve mikä tahansa.