Erksaar_solid-house_300_CMYK_interpol

Hyvin hoidettu piha on paras käyntikortti

Tutustu yritykseen www.erksaar.fi

Lietolainen monitoimiyritys pitää kiinteistöjen pihat kunnossa ympäri vuoden luottaen työvoimanaan myös maanviljelijöihin.

Kiinteistöhuollon monialayritys Erksaar Oy sai alkunsa siitä, kun maanviljelijä Erkki Saari kumppaneineen oli auttamassa lietolaista urakoitsijaa terveyskeskuksen ensimmäisten puiden ja pensaiden istutuksessa. Kysyntää vastaavanlaiselle toiminnalle oli myös Liedon kunnalla, joten Saari päätti pistää pystyyn oman yrityksen, joka perustuu maanviljelijöiden ylläpitämään rinkiin. Tällä hetkellä Erksaar Oy toimii Turun, Raision sekä Naantalin alueilla ja urakoi monipuolisesti kaikenlaisten kiinteistöjen kunnossapitoon liittyvien tehtävien parissa. Asiakaskuntaan kuuluu suuria kiinteistöjen kunnossapitoyrityksiä, teollisuuslaitoksia, kauppa- ja liikekeskuksia. Kaikkia heitä palvellaan samalla luottamuksella ja ammattiylpeydellä.

Auraus ja hiekoitus turvaavat pihat

Talviaikaan Erksaar Oy:tä työllistää ennen kaikkea lumen auraukset ja -siirrot, hiekoitus sekä kattolumityöt. Työntekijät koneineen ovat jatkuvassa valmiustilassa, jotta asiakkaan toiveisiin voidaan vastata nopeasti ja varmasti. – Isojen kiinteistöjen kohdallakin saattaa auraus olla tarkkaa työtä, sillä osa kauppaketjuista saattaa jopa toivoa, että parkkiruudutkin näkyisivät talvella. Liukkaudenesto on hintansa väärti, jos sen avulla vältytään yhdeltäkin murtuneelta jalalta. Aurauksen yhteydessä hiekoitamme aina. Kaluston suuren koon vuoksi Erksaar Oy hoitaa vain isompien piha-alueiden aurausta, mutta esimerkiksi lumen pudotus katoilta onnistuu myös asuinkiinteistöissä.

Puutarhatyöt hoituvat ammattilaisen avustuksella

Omien koneidensa kanssa urakoivien maanviljelijöiden ohella Erksaar Oy:n palveluksessa työskentelee myös ammattitaitoinen puistopuutarhuri. – Isoja kiinteistöjä omistavilla toimijoilla ei ole useinkaan aikaa katsella pihansa puita ja pensaita ja huoltaa sitä. Siksi on kätevää, että voimme tarjota heille aurauksen lisäksi myös viheralueiden palveluita.

Puutarhatyöt myös vaativat tekijäkseen alan ammattilaisen, sillä osaamattomat kädet voivat saada aikaan paljonkin vahinkoa. – Jos oksia esimerkiksi leikkaa väärään aikaan ja väärällä tavalla, on siitä vahinkoa niin kasvulle kuin ulkonäöllekin. Hoitamaton piha puolestaan voi itse olla todellinen riskitekijä, sillä villinä rehottavat puut ja pensaat saattavat vahingoittaa niin ihmisiä kuin autojakin. – Kannattaa muistaa, että piha on aina myös omanlaisensa käyntikortti, siksi sen kunnossapitoon kannattaa uhrata aikaa niin talvella kuin kesälläkin.