STW_sealing_solid_house_300_CMYK_4_2015

Hyvin tehty palokatko pelastaa henkiä

STW Sealing Teamwork on saumaus- ja palokatkotöihin erikoistunut yritys, joka palvelee rakennusliikkeitä Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa. Elementti-, äänieristys- ja viimeistelysaumaukset kuuluvat yrityksen päätoimialaan, mutta palokatkoasennusten saaneen huomion myötä palveluita kaivataan yhä enemmän. Yrittäjä Juha Martikainen kertoo saumaus- ja palokatkotöiden nivoutuvan yhteen täydellisesti, mutta pian yrityksen toimintaa laajennetaan Martikaisen veljen tuoman asiantuntijuuden myötä. – Veljeni on metalli- ja kunnossapitoalan ammattilainen, joten päätimme yhdistää voimamme. Ryhdymme kehittämään kunnossapitotoimintaa yhdessä, ja näin voimme tarjota monipuolisempaa palvelua asiakkaillemme.

Martikainen painottaa erityisesti palokatkon tärkeyttä, sillä kyse on turvallisesta asumisesta ja ihmishengestä. Palo-osastojen välisten läpivientien tai aukkojen paloeriste on hoidettava kunnolla, jotta se palovahingon sattuessa tehokkaasti estää tulen ja savun leviämisen rakennuksessa. Stw Sealing Teamworkin henkilökunta kouluttautuu ja kehittää jatkuvasti palokatko-osaamistaan, sillä hyvin suunniteltu ja asennettu palokatko turvaa rakennuksesta poistumisen ja vahingon leviämisen tehokkaasti.

Stw Sealing Teamworkin joustava ja rehellinen toiminta on miellyttänyt asiakkaita alusta asti. Martikainen korostaa avoimuutta työssä, sillä näin asiakkaalle ei kesken työn tai sen jälkeen tule mitään yllätyksiä. Hän kiittää erinomaista henkilökuntaansa hyvästä maineesta, ja kertoo löytäneensä mukavan ja sosiaalisen miehistön. Asiakkaat ovat huomanneet saman ja antaneet paljon hyvää palautetta siitä. – Meitä kiitetään usein mukavista miehistä, jotka ovat hoitaneet työt hyvin. Alalla täytyykin osata olla sensitiivinen, sillä suomalaiset viihtyvät perinteisesti omassa rauhassa ja remontti aiheuttaa häiriöitä arkeen. Haluamme olla luotettava yhteistyökumppani ja tyytyväiset asiakkaat ovat meille tärkeintä.