image2_

Hyvin tehty työ poikii lisää töitä

Maaurakointi Seppä Oy on toimintavuosiensa aikana saanut toteuttaa monipuolisia ja suuria maarakennusurakoita monelle toimeksiantajalle. Syy siihen on Rami Sepän mukaan se, että työt on aina hoidettu hyvin ja luotettavasti. – Toimeksiantajat voivat luottaa siihen, että saavumme paikalle sovittuun aikaan ja teemme työmme vahvalla ammattitaidolla annetun aikataulun puitteissa, hän kertoo. Maaurakointi Seppä on erikoistunut maarakennustöihin, kuten kerrostalopohjien, pysäköintialueiden ja tiepohjien tekemiseen, mutta myös pienimuotoiset sisä- ja purkutyöt mahtuvat mukaan referenssilistalle. – Käytännössä meiltä saa maarakennusta joka lähtöön, minkä lisäksi pystymme toteuttamaan lähes kaikkia töitä, joihin tarvitaan konetta, Mikko Ollila toteaa.

Hyvän yhteistyöverkoston avulla Maaurakointi Seppä voi ottaa kokonaisvastuun urakoista ja tarjota niihin kaikki vaadittavat työvaiheet. Sitä asiakkaat arvostavat suuresti, sillä yhteydenpito yhteen urakoitsijaan on huomattavasti helpompaa, kuin monen eri toimijan aikatauluista huolehtiminen. Verkoston hyödyt toimivat myös toiseen suuntaan, sillä maaurakointiliikkeen työhön tyytyväiset rakennusmestarit käyttävät mielellään Sepän ja Ollilan palveluita uudestaan. – Hyvin hoidettu työ poikii aina lisää toimeksiantoja, Seppä kertoo.

Maarakennustöiden kiireisin sesonki on luonnollisesti kesällä, mutta leudot talvet ovat pitkittäneet työsesonkia huomattavasti, ja palvelua saa niin kauan kunnes maa jäätyy. – Joulukuussa voi vielä hyvin tilata töitä. Se on itse asiassa kannattavaa asiakkaille, sillä tuntihinnat laskevat kesän jälkeen hieman ja talvella on myös helpompi sovittaa aikatauluja yhteen, kun kiireisin sesonki on ohi, Seppä kertoo.