suomen_verkostourakointi_solid_house_300_CMYK

Hyvin valaistu maa

Tutustu yritykseen www.verkostourakointi.fi

Sähköverkon ja katuvaloverkon rakennus- sekä huoltotyöt ovat korkealla tasolla Suomessa. Huhtikuussa voimaan astunut EU-direktiivi on viime aikoina työllistänyt Suomen Verkostourakointia erityisen paljon katuvalaistuksen puolella. Direktiivin mukaan elohopeahöyrylamppujen valmistus ja myynti on lopetettava, joten Suomen Verkostourakoinnin tehtävänä on Turku Energian alihankkijana vaihtaa LED-valot katuvalaisimiin. Turussa on jo vaihdettu 7 000 valaisinta, Salossa odottaa 5 300 valaisimen urakka.

Turun talousalueella toimiva yritys palvelee sähkö- ja puhelinyhtiöitä sekä kaupunkeja ja kuntia. Suomen Verkostourakoinnin asiakkaat voivat myös hyödyntää yrityksen suunnittelupalveluita, ja näin ollen saada koko paketin yhdeltä ja samalta toimijalta. Kokonaisvaltainen palvelu on yrittäjä Teemu Koskisen mukaan tärkeä etu, samoin kuin pienen yrityksen joustavuus ja vähäinen byrokratia. – Meidän on helppo reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin, sillä yrityksen johdon ja työmiesten välisiä portaita on vähemmän verrattuna suurempiin toimijoihin.

Ammattitaitoisen henkilökunnan avulla myös aikataulullisesti tiukat urakat hoituvat. Koskinen on erityisen ylpeä siitä, että projekteja on ollut monenlaisia ja jokainen niistä on ammattimaisesti toteutettu määrätyssä aikataulussa. – Valaistustyöt ovat massiivisia investointeja, mutta Suomessa onneksi katuvalaistukseen ja infraan panostetaan. Muualla Euroopassa olen usein pannut merkille kuinka hyvin valaistu maa Suomi on muihin verrattuna. Täytyy siis olla tyytyväinen siihen, että oli taloudellinen tilanne mikä tahansa, infrarakentaminen jatkuu tasaiseen tahtiin.