Ideoista toteutukseen

vsremonttipalvelut Sisustuslehdet ja remonttiohjelmat ovat pitkään toimineet kotitalouksien inspiraation lähteenä. Vaikka TV-ohjelmat näyttävät pelkistetyn version huoneistoremontista, niiden hauskat ideat ovat vaikuttaneet myönteisesti remonttialaan. Yrittäjät Lauri Karttunen ja Sasu Tanhuanpää ovat omassa toiminnassaan huomanneet kyseisen trendin, joka on rohkaissut ihmisiä uudistamaan kotiaan.

vsremonttipalvelut2V-S Remonttipalvelut on haluamasi yritys, kun tarvitset luotettavaa remonttipalvelua. Maalaukseen ja kalusteasennuksiin erikoistunut yritys antaa kodillesi uuden ja raikkaan ilmeen. Upeat keittiöt, toimivat vaatekomerokokonaisuudet ja näppärät kylpyhuoneratkaisut ovat haluttuja niin linjasaneeraus- kuin uudiskohteissa sekä yksityistalouksissa. Yritys suorittaa lisäksi laadukkaat huoneisto- ja liiketilaremontit.
Yrityksen toisena omistajana Karttunen huolehtii laadusta henkilökohtaisesti valvomalla työmaita omin silmin. Hän kuitenkin tietää, että rehti ja asiakaspalveluhenkinen henkilökunta noudattaa yrityksen arvoja ja tuottaa asiakasta tyydyttävän lopputuloksen. Laatu, luotettavuus ja aikataulussa pysyminen ovat kaiken A ja O, mutta mistä asiakas tunnistaa laadun?

– Turussa on monta tekijää eivätkä yksityishenkilöt välttämättä osaa valita massasta, siksi toimeksiannot usein tulevat muiden suosituksien kautta. Itse työmaalla pari ensimmäistä päivää ovat ratkaisevia. Niiden pohjalta asiakas voidaan vakuuttaa luotettavasta ja hyvästä toiminnasta. Toimija, joka ei heti saa projektia kunnolla käyntiin, ei vaikuta kovin luotettavalta asiakkaan silmissä, Karttunen kertoo.