Ilmastointiasennus-Vasarainen_solidhouse-web

Ilmanvaihtoasioissa auttaa ammattilainen

Ilmastointiasennus Vasarainen on loppuvuodesta 2012 perustettu kiinteistöjen ilmanvaihtotöihin erikoistunut yritys. Aluksi yrittäjä Jani Vasarainen toimi yrityksessä yksin, mutta työmäärän kasvun myötä on yrityksen henkilöstömääräkin kasvanut kolmella työntekijällä. Ilmastointiasennus Vasarainen on lyhyessä ajassa kerryttänyt omaa asiakaskantaansa mm. yrityksillä ja isännöitsijöillä. Myös yksityiset kiinteistönomistajat ovat yrityksen tärkeä asiakasryhmä.

Ilmastointiasennus Vasaraiseen voi ottaa yhteyttä, jos epäilee oman kiinteistönsä ilmanvaihdossa olevan ongelmia. Joskus on myös hyvä pyytää ammattilaista tarkistamaan, että kaikki toimii niin kuin pitää. – On parempi soittaa meille kuin miettiä pari vuotta, että onkohan ilmanvaihdossa jotain vikaa, Vasarainen kehottaa. Jo ammattilaisen tekemällä puhdistuksella voidaan ehkäistä järjestelmän toimintahäiriöitä ja ilman epäpuhtauksia. Jotta ilmastointijärjestelmästä saisi kaiken hyödyn irti, suorittaa ilmanvaihtoalan ammattilainen puhdistuksen yhteydessä ilmamäärien mittauksen ja säädön. – Määräykset suosittelevat, että asuinkiinteistöjen ilmanvaihtojärjestelmät pitäisi puhdistaa vähintään kymmenen vuoden välein, Vasarainen kertoo.

Ilmamäärien mittaus- ja säätötöiden sekä ilmanvaihtojärjestelmien puhdistustöiden lisäksi Ilmastointiasennus Vasarainen tekee järjestelmien asennuksia sekä huolto- ja kunnossapitotöitä. Yrityksen kanssa on mahdollista solmia myös huoltosopimus. Ilmastointiasennus Vasarainen toimii pääasiallisesti Varsinais-Suomessa, mutta yhteistyöprojektit ovat vieneet yritystä mm. Pohjois-Pohjanmaalle asti.