j. kallioinen ja suonranta infra-web

Kaikki piharakentamisen palvelut yhdeltä luukulta

j kallioinen suoranta infra 190X57px

 

Lisätietoa yrityksestä: www.jksi.fi

 

J.Kallioinen & Suoranta Infra Oy tekee piharakentamisesta helppoa. Heiltä saa nimittäin kaiken piharakentamiseen – jopa rahoitusta myöten.

J. Kallioinen & Suoranta Infra on tarjonnut yksityisille ja yrityksille Turun talousalueella piharakentamisen palveluita vuodesta 2011 lähtien. – Rakensimme viime vuonna noin 150 pihaa Turun talousalueelle, toimitusjohtaja Jarno Kallioinen kertoo.

j-kallioinen-suoranta-3-webKokonaisvaltaisia piharakentamisen palveluita

Yritys palvelee asiakkaitaan mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. – Meiltä saa kaiken piharakentamiseen yhden luukun periaatteella; suunnittelupalvelut, asfaltoinnit, laatoitukset, tukimuurit, nurmikot ja kasvit.

Prosessi käynnistyy aina paikan päällä tehtävällä kartoituksella, joka on asiakkaalle maksuton. – Näin voimme antaa asiakkaalle tarkan kustannusarvion, jolloin vältetään ikävät yllätykset.

Lähtökohta vaihtelee asiakkaittain. – On hyvä, mikäli asiakkaalla on jo olemassa mielikuva siitä, mitä hän pihaansa haluaa. Jos asiakkaalla ei ole selkeää ajatusta, voimme auttaa rakentamaan sellaisen ja tuottaa jopa pari vaihtoehtoa, josta hän voi valita mieleisensä.

Piharakentaminen olisi Kallioisen mukaan hyvä huomioida uudiskohteessa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. – Parhaimmassa tapauksessa meidät otetaan mukaan jo niin varhain, että tulevan pihan tarpeet on mahdollista huomioida jopa pihan sähkösuunnitelmissa, valaistus jne.. Kokonaisvaltainen suunnittelu kannattaa myös sen vuoksi, että tällöin lopputuloksesta ei tule sekava. Työt voidaan toki aina toteuttaa vaiheissa ja pienempinä kokonaisuuksina.

Pohjat kuntoon

Pohjatöiden merkitystä piharakentamisessa ei voi liiaksi korostaa.  – Pohjamateriaalit on asennettava oikein ja oikeassa järjestyksessä, jotta valittu pinta toimii ja pysyy kuosissa pitkään – oli sitten kyse uudesta tai vanhasta pihasta. Suomessa eri vuodenajat asettavat omat haasteensa piharakentamiselle.  Näin ollen pohjien tekemiseen kannattaa varata riittävästi budjettia.

j-kallioinen-suoranta2-webJoustoa rahoitukseen

Pihan rakentaminen voi olla toteutustavasta riippuen mittava investointi. Tästä syystä J. Kallioinen & Suoranta Infra Oy tarjoaa asiakkailleen myös joustavan rahoitusvaihtoehdon, joka sekin on tehty asiakkaalle mahdollisimman helpoksi. – Rahoitus onnistuu ilman käsirahaa, vakuuksia ja takaajia. Asiakas valitsee vain itselleen sopivan kuukausierän ja me hoidamme loput. Tietysti asiakkaan luottotiedot tulee olla kunnossa.

Kallioinen muistuttaa myös, että piharakentamisen työn osuudesta saa verotuksessa kotitalousvähennyksen. – Työn osuus muodostaa yleensä noin puolet kokonaiskustannuksista.