mac_daniels_solid_house_300_CMYK

Jokaiselle jotakin

Kemiön päätien varrella sijaitseva Mac Daniel’s Grill tervehtii niin paikkakuntalaista kuin satunnaista kävijääkin ja tarjoaa mahdollisuuden monenlaiseen ruokailuhetkeen. Pienestä grillivaunusta aikoinaan liikkeelle lähtenyt yritystoiminta on vuosien varrella laajentunut moneen suuntaan, ja tällä hetkellä Mac Daniel’s Grillin tiloista löytyy niin tilausravintola, lounaspaikka, pubi kuin kahvilakin. – Kesäaikaan ruokailijoiden käytössä on yhteensä 503 asiakaspaikkaa, kertoo yrittäjä Yngve Lignell. Väsyneitä matkailijoita odottaa myös kymmenen hotellihuonetta, joihin majoittua.

Kemiöläisten ja matkailijoiden lisäksi Mac Daniel’s Grillin palveluita hyödyntävät monet muutkin. Esimerkiksi keikkatyötä tekevät rakennusmiehet ja muut erikoisryhmät ovat tuttuja vieraita niin hotellissa kuin ravintolankin puolella. Yritys pyörittää myös omaa catering-palvelua, johon perinteinen Kemiössä järjestettävä Baltic Jazz-tapahtumakin on jo vuosien ajan luottanut. Pitopalvelua ja tilavuokrausta on tarjolla toki myös yksityisille juhlan järjestäjille.

Laajan palvelutarjonnan ohella Mac Daniel’s Grillin menestys perustuu luonnollisesti myös maukkaaseen ruokaan.  Viime vuosina uusittu lounasbuffet on ollut asiakkaiden keskuudessa kovin tykätty, à la carte-lista puolestaan tarjoaa vaihtuvia makuelämyksiä joka viikonloppu. – Pizzat ja peruspihvimme ovat keränneet paljon kiitosta, wieninleike tuntuu muodostuneen jo jonkinlaiseksi klassikoksi, luettelee Lignell menun suosikkeja. – Aamukahville puolestaan voi poiketa arkisin jo vartin yli kuudelta, yrittäjä vinkkaa.