pietniemi_rakennusliike_solid_house_300_CMYK

Julkisivut ajoissa kuntoon

Pietniemi Group Oy:hyn kuuluva Pietniemen Rakennusliike hoitaa luotettavasti ja ammattitaidolla julkisivujen korjauksia Porin alueella. Yrityksen referenssilista julkisivuremonttien puolella on vaikuttava. Porissa koko kauppahallin korttelin julkisivu on yrityksen käsialaa, samoin kuin hallin sisäpuoliset laatoitukset ja maalaukset. Viime kesänä yritys oli remontoimassa myös Nakkilan kirkon julkisivua. – Kirkko on aina mielenkiintoinen kohde, sillä se on vielä pitkään paikallaan. On mukava tehdä myös kohteita, joilla on historiaa, kuten vanhat kivitalot. Varsinkin julkisivujen koristeita on mielenkiintoista mallintaa ja tehdä uudelleen. Se on käsityötä, joten siihen eivät kaikki pysty, kertoo Petri Korhonen.

Korhonen muistuttaa, että julkisivuremontin ollessa kyseessä, päätöksenteossa ei tulisi viivytellä. – Kustannukset nousevat sitä korkeammiksi, mitä pidempään mietitään. Asian jättäminen myöhemmäksi aiheuttaa valitettavasti usein myös lisävahinkoja. Vaikka julkisivuremontti onkin iso investointi, se tuo talolle lisää elinvuosia ja nostaa asuntojen arvoa. Miksi siis viivytellä, jos remontti kuitenkin on edessä.

Koska Suomen sääolosuhteet eivät suosi julkisivujen remontointia ympäri vuoden, tekee Pietniemen Rakennusliike talvikuukausina mm. laatoitus-, maalaus- ja tasoitetöitä. Yritys tekee myös omakotitaloja avaimet käteen -periaatteella. Vielä toistaiseksi asiakaskunta julkisivuremonttien puolella koostuu pääasiassa yrityksistä ja asunto-osakeyhtiöistä, mutta toimintaa ollaan suuntaamassa yhä enemmän yksityisille. Tällä hetkellä yritys palvelee yksityisasiakkaita omakotitalopuolella.