länsisuomen pesu ja imutyö

Julkisivut puhtaaksi

Tutustu yritykseen www.pesujaimu.com

Länsi-Suomen Pesu- ja Imutyö Oy on luotettava kumppani rakennustyömailla ja kunnostustöissä. Yritys pesee putkistot, julkisivut ja laitteet tehtaista kerrostaloihin, sekä poistaa rakennuksen alla olevat maa-ainekset, ullakkojätteet ja eristeet. Kuivaimuroinnilla voidaan myös käsitellä muun muassa viljaa, tuhkaa, purua, muovirouhetta ja santaa.
Julkisivujen graffitien poistot ja pintojen silottaminen sekä puhdistaminen onnistuvat helposti yrityksen kehittyneiden menetelmien avulla, esimerkiksi Vesihiekkapuhalluksella, joka muotoilee ja puhdistaa kovat pinnat hiukkasten ja paineveden avulla. Menetelmällä voidaan saada lopullinen pinta, mutta yleensä sitä käytetään pohjakäsittelynä ja pinnanpuhdistuksena maalaukselle. Vanhat betonit ja ruosteet taas on helppo poistaa vesipiikkauksella usean sentin syvyydeltä nopeasti, ilman että terve rakenne vaurioituisi.

Jorma Rantala perusti yrityksen vuonna 1993, mutta omaa kokemusta yli 40 vuoden edestä. – Monenlaista olemme tehneet ja kaikkea voi kysyä meiltä. Työt hoituvat kuin luvattu, ja siitä olemme saaneet hyvää asiakaspalautetta.