Liedon_kiinteistöhuolto_solid_house_300_CMYK

Kaikenkattavaa kiinteistöhuoltoa

Kiinteistöhuolto on laaja käsite ja sisältää monenlaisia työtehtäviä.  Jukka Peltomaa on toiminnallaan pyrkinyt tarjoamaan asiakkailleen yhden kumppanin, jonka kautta saa kaiken ulkoalueiden siisteydestä toimivaan talotekniikkaan. Liedon Kiinteistöhuolto on perustettu vuonna 1987 ja tarjoaa huoltopalveluiden lisäksi kuivausurakointia. Saile Oy puolestaan on tuore, syksyllä perustettu kiinteistöhuoltoon keskittynyt yritys, joka palvelee Turun talousalueella.

Peltomaan liikeidea perustuu laajaan kiinteistöhuoltotoimintaan, jolla vastataan kiinteistönomistajan tarpeisiin – Liedon Kiinteistöhuolto ja Saile Oy tarjoavat siis kaikkia palveluita, jotka liittyvät kiinteistön ylläpitoon. – Palvelemme kaikenkattavasti kaikkia rivitalon omistajista suurin liikekiinteistöihin, Peltomaa kertoo.

Huoltoliikkeiden vahvuus on laaja yhteistyöverkosto, joka koostuu rakennusalan erikoisosaajista. – Jos kiinteistössä sattuu vahinko, pyydämme asiantuntijan paikalle korjaamaan sen. Näin kiinteistönomistaja voi olla varma siitä, että asia on hoidettu kunnolla.
Peltomaa korostaa myös valveutuneisuutta alan kehityksessä, sillä hän suosii alan viimeisimpiä ratkaisuja, jotka tekevät kiinteistöistä yhä älykkäämpiä. – Talo osaa itse hälyttää, kun jotain normaalista poikkeavaa tapahtuu. Se ilmoittaa myös missä mahdollinen vika on, jotta sen voi paikallistaa ja korjata ripeästi.

Peltomaan mukaan taloyhtiöiden tulee vaatia kiinteistöhuoltoliikkeiltä hyvää ja täsmällistä palvelua. – Pääasiassa kiinteistön käyttäjät ovat ne, ketkä tietävät mikä kiinteistössä toimii ja mikä ei. Palautteen myötä huoltoliike voi tehdä toivottuja muutoksia, jotka lisäävät asumismukavuutta.