Harkka_yhtiöt_solid_house_300_CMYK

Kaikki autoilijan tarvitsemat palvelut löytyvät nyt saman katon alta

Oy Harkka Yhtiöt Ab tunnetaan Turun alueella parhaiten hinausliikkeenä, mutta myös Autoliiton autopalvelukeskuksena, jonka tarjonta kattaa kaikki mahdolliset alaan liittyvät palvelut. Korinpunojankadun varressa sijaitsevista, vuonna 2012 käyttöön otetuista toimitiloista löytyy niin katsastus-, korjaamo- ja pesulapalvelut kuin romuautojen vastaanottopistekin.

Myös rakennusalan yrityksille Harkka Yhtiöillä on paljon tarjottavaa. – Ympärivuorokautisesti toimivassa pesulassamme puhdistuvat helposti myös isommat, jopa 2,85 metriä korkeat pakettiautot, jotka muuten ovat melko vaikeasti pestävissä Turun alueella, kertoo yrittäjä Esa Harkka. Palvelukeskuksessa luonnistuu niin ikään myös raskaan kaluston katsastaminen – vieläpä alueen edullisimpaan hintaan.
Esa Harkka kehottaa kaikkia autoilijoita myös harkitsemaan Autoliiton plus-jäseneksi liittymistä.  Siinä missä tavallinen vakuutus toimii vain ajoneuvokohtaisesti, takaa Autoliiton plus-jäsenyys asiakkaalleen henkilökohtaiset palvelut. – Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vahingon sattuessa on sama millä ajoneuvolla ajat tai oletko jopa pelkästään sen kyydissä, jäsenyyden ansiosta sinulle henkilökohtaisesti taatut palvelut ovat aina käytössäsi, Harkka selventää. Yrittäjä tietää, että liian usein jäsenyydestä kiinnostutaan vasta vahingon jo satuttua ja siksi hän kannustaakin ennakointiin. – Autoliiton jäsenyydestä on toki myös muita etuja, kuten esimerkiksi halvemmat katsastus- ja pesulakäynnit, Harkka kertoo.