henkka-hurme-inspirations-web

Kaikki kodin remontit lyömättömällä hinta-laatusuhteella

Henkka Hurme Inspirations Oy uudistaa kodit ja toimistot laadukkaasti alusta loppuun

Yhtiö on tarjonnut asiantuntevaa rakennus- ja remontointipalvelua jo vuodesta 2002. – Yrityksen toiminta käynnistyi puusepän hommista ja lähti pikkuhiljaa laajentumaan huoneistoremontteihin ja piharakentamiseen, yrittäjä ja yhtiön perustaja Henrikki Hurme kertoo.

Tänä päivänä Henkka Hurme Inspirations Oy tekee käytännössä koteihin ja pihoihin lähes mitä tahansa. Palvelupaletista löytyvät mm maalaustyöt, sisä- ja ulkolaatoitukset, keittiöt, kylpyhuoneet, äänieristysratkaisut, pihakivetykset, terassit, salaojatyöt, puusepäntyöt, huonekalujen korjaus sekä entisöinti sekä lumityöt. Yhtiön toiminta on painottunut pääkaupunkiseudulle ja tällä hetkellä eniten työllistävät huoneistoremontit.

Korkea laatu on Hurmeen mukaan yhtiön toiminnassa kaiken a ja o.  – Moni korostaa nopeutta ja edullisuutta, mutta meille korkea laatu on SE juttu, budjetteja ja aikatauluja tietenkään unohtamatta. Tämä tarkoittaa paitsi laadukasta työn visuaalista lopputulosta, mutta myös sitä, että työt tehdään pohjia myöten viimeisen päälle kunnolla. Joustavuus urakoiden eri vaiheissa yllätyksien ilmetessä ja suunnitelmien muuttuessa on myös tärkeä osa korkealaatuista kokonaispalvelua.

Yhtiön selkeää erikoisosaamis­aluetta ovat mm epäsuoraa valoa tarjoavat valolipat sekä kylpyhuoneiden erikoislaatoitukset, joissa on Hurmeen mukaan vain mielikuvitus rajana. – Kylpyhuoneisiin asentuvat vaivatta niin pienet mosaiikit kuin isommat metrisetkin laatat ja valolipoilla saadaan aikaiseksi mielenkiintoisia valaistusratkaisuja.

Työssä tarvitaan mielikuvituksen lisäksi myös hyvää kokonaisuuden hahmotuskykyä. Laatoitukset ovat usein palveluista ehdottomasti vaativin osa-alue. Yritys tarjoaa siihen myös suunnitteluapua, mikäli asiakkaalla ei ole olemassa valmista visiota mitä kylpyhuoneeltaan haluaa.

Trendeistä Hurme mainitsee, että suuret laatat ovat edelleen suosiossa ja erilaiset kuositkin nostavat päätään. – Suomalaiset ovat kuitenkin melko varovaisia laattavalinnoissaan.