salon_kaakeli_solid_house_300_CMYK

Kaikki kylpyhuoneeseen

Salon Kaakeli Oy:ssä asiakasta tervehtivät laaja tuotevalikoima sekä asiantunteva ja palvelualtis henkilöstö. Omistaja Ari Kaamanen haluaakin muistuttaa, ettei liikkeen nimi kerro koko totuutta heidän toiminnastaan: – Emme ole pelkästään laattojen noutopaikka, vaan kokonaisuuteemme kuuluvat myös kylpyhuonekalusteet, saunat ja hanat sekä tietysti suunnittelu ja tuotteiden asennus. Kylpyhuoneremontin osuessa kohdalle voit siis olla varma, että kaikki tarvittava tietotaito ja materiaalit löytyvät yhdestä osoitteesta.

Kylpyhuoneisiin satsataan nykyään yhä enemmän ja monissa kodeissa niistä onkin tullut jo varsinaisia spa-tiloja. – Niin sauna- kuin pesutiloistakin halutaan tänä päivänä entistä viihtyisämpiä ja tunnelmallisempia, ja näihin asioihin voidaan vaikuttaa esimerkiksi laattavalinnoilla, Kaamanen kertoo. Salon Kaakelissa ollaan tarkoin perillä alan uusimmista trendeistä, sillä liikkeen valikoimasta löytyy niin Laattapisteen, Kaakelikeskuksen kuin Pukkilankin tuotteita. – Suuret laatat ovat tulleet jäädäkseen, mutta nykyään asiakkaat ovat kiinnostuneita myös mm. Marrakesh-henkisistä kuvioinneista tai eläväpintaisista struktuurilaatoista, Kaamanen tietää. Kalusteissa puolestaan seinä wc on vakiinnuttanut asemansa, saunan ja pesutilan väliin taas asennetaan mielellään lasiseiniä lisäämään avaruuden tuntua.

Märkätilojen remontointi ei ole kuitenkaan aivan yksinkertaista, siitä esimerkiksi tarkat standardit pitävät huolen. Kylpyhuonetta suunnittelevan onkin syytä kääntyä aina ensimmäisenä asiantuntijan puoleen, ja siihen rooliin Salon Kaakeli on ehdottomasti oiva vaihtoehto.