Iskas_solidhouse_300_CMYK

Kaikki lähtee asiakkaiden tarpeista

Liedossa toimiva Iskas Oy on valmistanut ja maahantuonut ammattikäyttöön soveltuvia käsityövälineitään jo 1990-luvun alusta lähtien. Menestyksen takana ovat ennen kaikkea tuotteiden laatu ja kestävyys, joihin yrityksessä on panostettu alusta saakka. Laaja ja kiitelty tuotevalikoima sen sijaan on tulosta tiiviistä yhteistyöstä niin asiakkaiden kuin hyvien yhteistyökumppaneidenkin kanssa toimimisesta. Yritys on kehittänyt asiakkaiden toiveisiin perustuen esimerkiksi ammattilaisten suosimasta N-alumiinikola -sarjastaan myös tavallisille kuluttajille suunnatun Catusa-sarjan, joka esikuvansa mukaisesti sopii moneen eri käyttötarkoitukseen.

Tänä päivänä pihoihin panostetaan yhä enemmän, ja se näkyy selvästi myös välineistössä. – Joka materiaalille on omat välineensä, yrittäjä Ismo Litovuori sanoo. Myös Iskas Oy:n laajasta tuotevalikoimasta löytyy työkalu kaikenlaiseen rakentamiseen. Yritys valmistaa tilauksesta tuotteita myös räätälöidysti. Vaikka taantuma jyllää rakennusalalla, tuotevalikoimaa täydennetään jatkuvasti kysynnän mukaan. – Uutuutena ovat Malcon peltityövälineet, joita tuomme maahan. Olemme saaneet tuotteistamme paljon hyvää palautetta käyttäjiltä, ja alalla meidät tiedetään luotettavaksi toimijaksi, Litovuori kertoo.

Iskas Oy toimii maanlaajuisesti ja vie tuotteitaan myös ulkomaille. Suomessa Iskas Oy:n monipuolisiin tuotteisiin voi tutustua Liedossa sijaitsevassa myymälässä, yrityksen kotisivuilla tai useiden jälleenmyyjien kautta.