Expo-system_solid_house_2_300_CMYK

Kaikki messurakentamisen palvelut saman katon alta

Tutustu yritykseen: www.exposystem.fi

Expo System taitaa kaikenkokoisten ja -tyylisten messuosastojen suunnittelun ja rakentamisen. Turkulainen Expo System Oy on messu- ja näyttelyosastojen suunnitteluun ja toteuttamiseen erikoistunut osaaja.

”Osaava ja kokenut tiimimme löytää parhaat toteutustavat, oli sitten kyseessä yksittäinen osasto tai kokonainen tapahtuma. Tarjoamme saman katon alta laajan valikoiman eri palveluita, joilla voimme varmistaa asiakkaan messuosaston viimeistellyn lopputuloksen, Expo System Oy:n toimitusjohtaja Marko Salmi kertoo.

Valtakunnallinen messurakentaja

Vaikka yritys on toiminut vasta neljä vuotta, on se onnistunut vakiinnuttamaan asemansa osaavana messurakentajana. ”Toimimme valtakunnallisesti ja asiakkaita onkin hyvin kattavasti eri aloilta. Meillä on tiivis kuuden hengen ydintiimi sekä verkosto erilaisia osaajia, joita käytämme tarpeen mukaan. Rakenteisiin integroitua ääni- ja valotekniikkaa käytetään myös jonkin verran, joten tämänkin alan osaajia tarvitaan. Messuja järjestetään nykyisin paljon, joten niitä saattaa olla samaan aikaan useassa eri kaupungissa. Meillä on tehokas tiimi, jonka työmoraali on korkea. Pitkät työpäivät ja jatkuva matkustaminen kuuluvat alaan.

Messuosasto avaimet käteen – toimituksena

Expo Systemin ydinjuttu on messuosastojen suunnittelu ja toteuttaminen, mutta asiakkaidemme tarpeen mukaan teemme myös auto- ja ikkunateippauksia messujen tauottua. Messuosaston suunnittelu ja rakentaminen etenee tietyn prosessin mukaisesti. ”Teemme osastot alusta loppuun avaimet käteen -toimituksena. Ensin kartoitetaan asiakkaan tarpeet, tehdään suunnitelma hintatietoineen ja tarvittaessa muokataan sitä yhdessä asiakkaan kanssa, jotta syntyy haluttu lopputulos. Kun messurakenteet ovat valmiit, osat kuljetetaan messupaikalle ja aloitamme messuosaston rakentamisen. Messujen päätyttyä puramme osaston, jolloin osat pakataan niin että asiakas voi käyttää niitä tarvittaessa uudestaan”.