kodikas_keittiö_solidhouse_300_CMYK

Kalusteita ja remontteja

Porin keskustassa Teljäntorilla sijaitseva keittiökalusteliike tarjoaa asiakkailleen monipuolisia palveluja. Kiintokalusteiden myynnin ja asennuksen lisäksi yritys tekee täyden palvelun remontteja ja siivouksia.

Kodikas Keittiö on tunnettu loistavasta palvelustaan ja kohtuullisesta hintatasostaan. Käytössä on oma verstas, jonka johdosta yrityksellä on tarjota keittiön runkoja myös mittatilauksena, räätälöidysti asiakkaan tarpeiden mukaan. Yritys tekee yhteistyötä suoraan maahantuojien ja ovivalmistajien kanssa, jolloin välikäsiä tavaran toimituksessa on huomattavasti vähemmän. – Edullinen hintatasomme selittyy pienestä organisaatiostamme. Kaikki työntekijämme pystyvät osallistumaan kaikkiin vaadittaviin työtehtäviin, yrittäjä Juha Nurmi kertoo.

Kaunis keittiö on kodin sydän

Tällä hetkellä keittiöissä suositaan selkeyttä ja yksinkertaisuutta. Väreistä valkoinen pitää edelleen pintansa kaapinovissa, vaikka harmaasta uumoiltiin sille haastajaa. Työtasoissa taas musta ja harmaan eri sävyt näyttävät miellyttävän suomalaista silmää eniten. Helppohoitoisuutensa ja edullisuutensa vuoksi erilaisista pintaratkaisuista eniten myydään kaapinovissa kiiltävää pintaa. Kodikas Keittiöllä on myynnissä laminaattitasomalli, IKI-levytasot. Tällä hetkellä suosittuja ovat myös kivitasot. – Ensimmäinen kriteeri on asiakkaan oma mieltymys sekä käytännöllisyys ja puhtaanapito. Keittiö tulisi aina myös suunnitella kohteen ja käytön mukaan, Nurmi muistuttaa.

Kodikas Keittiön myymälään voi tulla pohjapiirroksen kanssa, jolloin asiakkaalle lasketaan samalla remontin alustava hinta-arvio. Tämän lisäksi ammattilaiset tulevat tekemään kohteeseen tarkat mittaukset ennen keittiön tilausta. Liikkeessä asiakkaalla on mahdollisuus tutustua tarjolla oleviin eri malleihin, joista laaditaan tietokoneella aidon näköinen suunnitelma helpottamaan päätösten tekoa. – Ulkonäkökysymykset ovat asiakkaasta kiinni, mutta myyjä ammattilaisena kantaa vastuun suunnittelusta sekä mitoituksesta, Nurmi sanoo.

Kokonaisvaltaista remonttipalvelua

Koska keittiöremontin yhteydessä halutaan usein uusia myös keittiön lattiat tai seinäpinnat, Kodikas Keittiöltä saa tarvittaessa kätevästi koko remonttipaketin. Yritys tekee myös tarkkuutta vaativia kylpyhuoneremontteja, joissa se luotettavan lopputuloksen takeeksi käyttää ulkopuolista vesieristeiden tarkastajaa. Hyvän yhteistyöverkoston ansiosta yrityksen kautta saa myös sähkö- ja putkimiehet, joten keittiö tai kylpyhuone saadaan kodinkoneiden kytkemistä myöten täysin valmiiksi. Asiakkaalla on yrityksessä yksi yhteyshenkilö, jonka kautta hoituu helposti suurikin remontti. – Remontin vaivattomuus asiakkaan näkökulmasta on suurin etumme, Nurmi kertoo.

Nurmi muistuttaa, että niin remontit kuin Kodikas Keittiön tarjoamat siivouspalvelutkin kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin: – Sitä kannattaa hyödyntää niin kauan, kuin siihen vielä on mahdollisuus! Hän toivottaa lukijat tervetulleiksi kaluste- ja remonttikaupoille liikkeeseen: – Remontoitu keittiö tai kylpyhuone vaikuttaa asumisviihtyvyyteen ja on ehdoton asunnon myyntivaltti. Keittiökalusteiden lisäksi myymme muitakin kiintokalusteita.