turun_värite_solid_house_300_CMYK

Kattava varasto ja asiakastuntemus auttavat jälleenmyyjää

Mikäli yrityksesi etsii luotettavaa yhteistyökumppania ja toimittajaa maaleille, liimoille tai hiontatarvikkeille, on Turun Värite Oy varteenotettava vaihtoehto. Vuodesta 1998 lähtien toimineen jälleenmyyjän varastoista löytyy kattava valikoima laadukkaita tuotteita, jotka on tuotu Suomeen tehtaista ympäri maailman.

Kapealla sektorilla erityisasiantuntijana vaikuttavan yrityksen toiminta perustuu ennen kaikkea hyvään ajanhallintaan ja asiakastuntemukseen. – Asiakkaat kaipaavat täsmätoimituksia tiettyyn aikaan ja paikkaan, ja tähän meidän on parhaamme mukaan reagoitava. Rakennusalalla olemme osa suurta ketjua, joka ei saa pettää, siksi ennakointi on usein tarpeen, pohdiskelee yrittäjä Jorma Suhonen. Kattava varasto ja tuotteiden räätälöitävyys näyttelevät tässä merkittävää roolia. – Esimerkiksi maaleja on saatavissa yhden litran purkista aina tuhannen kilon säiliöön saakka. Tapauskohtaisesti säädämme myös värimaailmaa, sävyjä ja kiiltoasteita, Suhonen kertoo.

 – Asiakkaat kaipaavat täsmätoimituksia tiettyyn aikaan ja paikkaan, ja tähän meidän on parhaamme mukaan reagoitava.

Viime vuosikymmeninä maalit ja liimat ovat muuttuneet paljon. Tänä päivänä lähes kaikki maalit alkavat olla aromaattivapaita ja vesiohenteisten tuotteiden suosio kasvaa jatkuvasti.  Teollisuuden supistumisesta ja markkinoiden pienentymisestä johtuen monet tehtaat ovat joutuneet myös järkeistämään tuotesortimenttiaan. Turun Väritteen toimintaa viimeaikainen taantuma ei ole kuitenkaan liiemmin hetkauttanut, vaan vuosittaiset tulokset ovat pysyneet suunnilleen samassa. – Siitä saamme olla kiitollisia, sillä kaiken kaikkiaan teollisuusmaalien myynti oli vuonna 2014 noin 10–15% miinuksella edellisvuoteen verrattuna, Suhonen toteaa.